Şimdi aklımda değil ama okumuştum, en boşunda bile bayağı özellik vardı. Bakalım ticarilerle çok alakam yoktur ama ntv'de 0-100'e programında öyle övdüler ki merak ettim.O fiyatlara gelirse iyi satar.
Şimdi aklımda değil ama okumuştum, en boşunda bile bayağı özellik vardı. Bakalım ticarilerle çok alakam yoktur ama ntv'de 0-100'e programında öyle övdüler ki merak ettim.O fiyatlara gelirse iyi satar.
Tv de ki programlar da liena'yı bile övüyorlar hocam. En iyisi otopark'ın testini beklemek.Şimdi aklımda değil ama okumuştum, en boşunda bile bayağı özellik vardı. Bakalım ticarilerle çok alakam yoktur ama ntv'de 0-100'e programında öyle övdüler ki merak ettim.
Orası öyle de üstüne basa basa otomobil konforu diye defalarca bahsedince meraklandırdı beni açıkçası.Tv de ki programlar da liena'yı bile övüyorlar hocam. En iyisi otopark'ın testini beklemek.
@and air suspension olmasına rağmen istediğim konforu vermiyor dedi xc90 için hatta patır kütür gidiyor demişti. Nasıl oluyor yav bu iş şimdi @surmeklazim![]()
@3 hardcoreMotorcu adama her araba rahat![]()
Süspansiyon açısından kesinlikle Citroën c6 dır. Diğerleri de malum rolls royce mercedes Maybach falan.
Evet c6 hocam. ''Arabanın tanımı''...C6 ile maybach, rr arasında kalan 5 serisi 7 serisi falan külliyen yalan heralde he hocam?![]()