yaptık bi çılgınlık. bakalım kargoya verilecek mi? tüm mağazalarda 3600 üstü iken tesadüf denk gelip, gözü karartıp daldım.
Moser güzeldir. 10 yıldan fazladır evde var ve hiç bir sorunu yok. Bunların da çakmaları varmis bi youtube dan bakmakta fayda var..O paraya öküz alırdım ama berberler öyle bir fiyatlar çekiyorlar ki, yine de 10 traşta amorti ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 26466
Hayırlı uğurlu olsun, keyifle kullanırsın umarım..Ekli dosyayı görüntüle 26712
yaptık bi çılgınlık. bakalım kargoya verilecek mi? tüm mağazalarda 3600 üstü iken tesadüf denk gelip, gözü karartıp daldım.
Hayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın.Deneyimlerinin paylaşırsan seviniriz bu tarz 50 cc lik motorsikletler arasında çok merak ettiğim bir vasıta.Ekli dosyayı görüntüle 26711
dün aldık 8900 km de rx9 50cc
Serik yolunda üstüne yatıp Cg'lerle yarışmacaaaa.Ekli dosyayı görüntüle 26711
dün aldık 8900 km de rx9 50cc
üstüne yatmayı öğreneyim 95 görmeyi düşünüyorumSerik yolunda üstüne yatıp Cg'lerle yarışmacaaaa.
bu benim 2. 50 lik motorum. geçen sene sıfır kuba dragon aldım sattım bu 3. el rx9 oldu ben 3. sahibiyimHayırlı uğurlu olsun, tekerin düz bassın.Deneyimlerinin paylaşırsan seviniriz bu tarz 50 cc lik motorsikletler arasında çok merak ettiğim bir vasıta.
Kazasız belasız günlere.
Ekli dosyayı görüntüle 26723
+ bi kaç ürün daha. kah alan kah alamayan arkadaşlara gelsin @Toprak @dthhasan @sputnik
benim camı ancak bu pakliyor, memnunumoha bizim kargolar yola çıkmadı daha
memnun musun ?
Orijinal geldi ya çok şükür. TR distribütöründen garantili hologramlı filan. Daha hala orijinal değilse zaten performansıyla avunurum. Canavar gibi maşallah.Moser güzeldir. 10 yıldan fazladır evde var ve hiç bir sorunu yok. Bunların da çakmaları varmis bi youtube dan bakmakta fayda var..
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.Ekli dosyayı görüntüle 26723
+ bi kaç ürün daha. kah alan kah alamayan arkadaşlara gelsin @Toprak @dthhasan @sputnik
11-12 yıldır Moser 1400 kullanıcısıyım (zamanında her berberde olan bordo makine). Kaç yüz defa kullanılmıştır bilmiyorum, arada bir yağlamak dışında bir bakım yapmadım/yaptırmadım. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.Orijinal geldi ya çok şükür. TR distribütöründen garantili hologramlı filan. Daha hala orijinal değilse zaten performansıyla avunurum. Canavar gibi maşallah.
O değil de, bayramdan hemen önce sipariş verdim, elime geçeli 1 hafta olmadı, 150₺ zamlanmış. Cumhuriyet altını değil, döviz değil, hatta ev araba bile değil, bu devirde en büyük yatırım traş makinesiymiş
Ahahahah, ağlanacak halimize gülüyoruz. 4-5 yıl önce aldığım bisikleti satıyım dedim az önce, yol bisikletine geçiş yapmak için. Fiyat araştırıyordum 0 aldığım fiyatın *2 katına falan satacağım bu gidişle..Orijinal geldi ya çok şükür. TR distribütöründen garantili hologramlı filan. Daha hala orijinal değilse zaten performansıyla avunurum. Canavar gibi maşallah.
O değil de, bayramdan hemen önce sipariş verdim, elime geçeli 1 hafta olmadı, 150₺ zamlanmış. Cumhuriyet altını değil, döviz değil, hatta ev araba bile değil, bu devirde en büyük yatırım traş makinesiymiş
Pek yeni sayılmaz ama 1999 yılına göre gerçekçi bir ralli oyunuEkli dosyayı görüntüle 26751
Soyle bir steal, ikisi 30 TL. Ilk oyun orj Ingilizce 2. oyun aralin 3 yasinda cocuklara cevirttirdigi Turkce ile yazilmis.
Elinde boyle orj kutusunda oyunlar olan varsa DM
Her iki üründe bana pahalı geldi umarım verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız. Ben zamanında cilanın beyazını caddye uygulayıp çok uzun süreli bir koruma elde edememiştim. Sünger içinde o paralara yıkama eldiveni aldığımı düşününce pahalı geldi açıkcası.Bunun yerine hızlı cila alsanız fiyat olarak daha mantıklı olabilirdi.