koleksiyona eklemeye devam (satılık mercedesler mevcuttur )
Autoart Mercedes CL63 AMG ve Otto BMW E46 330i Touring
Autoart Mercedes CL63 AMG ve Otto BMW E46 330i Touring
2020 8 ci ayda aldım o zamanda piyasanın bir tık aldı diyebilirdim şimdi malum fiyatlar arttı hb ler az oldugu için fiyatlar çok karmaşıkFiyatı çok iyiymiş güle güle kullanın, genel piyasası bu şekilde mi ?
Takasla 3 ay evvel A101 den 20₺’ye aldığım 1:32 Citycode M2+110₺’ye hayali poster otomobilimin 24 kez küçültülmüş, modelini aldım. 911 930 Turbo 3.0, tam da sevdiğim renk. Ha keşke 3.3 olsaydı ama olsun bu da iyi ne yapalım.
Verilen
Ekli dosyayı görüntüle 33480
Alınan
Ekli dosyayı görüntüle 33481
Ekli dosyayı görüntüle 33482
Ekli dosyayı görüntüle 33483
Sıfırı da 184₺ internette, kargo falan uğraşmak istemediğimden aldık geldik işte gönül üsterdi ki 1/18 Norev olsun ama Maşallah 875₺ istiyorlar 100₺ ye kapattık işte maksat nefis doysun.
Benzin hortumu bana da lazım. Var mı bir tavsiyeniz?2.5 metre kadar çeşit çeşit benzin hortumu
Karbüratör yakıt artırma diyaframı
Benzin dinlendirme ünitesi
En iyisi bu yavv denen benzin filtresi
Alt muhafaza sacı
Bi de matte kar çorabına verdiğim paranın hakkını aldım tekrardan :d
Valla sanayideki ilk dükkandan kalınlığı aynı hortumdan aldım özel bir hortum kullanmadıkBenzin hortumu bana da lazım. Var mı bir tavsiyeniz?
Arabayla alakalı kötü haber aldım ya canım sıkıldı birazHayrolsun başkan?
Satılık Mercedesler kaç parakoleksiyona eklemeye devam (satılık mercedesler mevcuttur )
Autoart Mercedes CL63 AMG ve Otto BMW E46 330i TouringEkli dosyayı görüntüle 33532
Fotoda görünce aklıma geldi.Perseverance Rover Mars'a iniş yaptı.Ekli dosyayı görüntüle 33584
Herkes Hotwheels paylaşmış bende paylaşayım
Evet dün takip ettim, anı olması için aldımFotoda görünce aklıma geldi.Perseverance Rover Mars'a iniş yaptı.
dm'den dönüş yapılmıştırSatılık Mercedesler kaç para