Ben var anlamamakBüyükbaşları yazacak olursak şöyle bir hayvan aldım 2 gün önce.
Merak edenler için, cihazın modeli 'qls qa360'
Ekli dosyayı görüntüle 5426
Ben var anlamamakBüyükbaşları yazacak olursak şöyle bir hayvan aldım 2 gün önce.
Tetrise benziyor ama ne olduğunu çözemedim bendeBüyükbaşları yazacak olursak şöyle bir hayvan aldım 2 gün önce.
http://www.techno-fi.net/forum/konu/qls-qa360-İncelemesi.8695/Ben var anlamamak
Su an aydinlandim benHocam müzik çalar bu. Kaliteli ve kayıpsız ses için tercih ediyorum. Detay, sahne, güç muntazam. Bunun gibi iki cihazım daha var ama ortadaki yolcu gibi.
Üçüde hi-res müzik çalardır. Tabi kulaklık meselesi de ayrı bir şey ona hiç girmeyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 5427
Baslik acarsan bunlarla ilgili valla cok seven olur cidden ilgimi cektiHocam müzik çalar bu. Kaliteli ve kayıpsız ses için tercih ediyorum. Detay, sahne, güç muntazam. Bunun gibi iki cihazım daha var ama ortadaki yolcu gibi.
Üçüde hi-res müzik çalardır. Tabi kulaklık meselesi de ayrı bir şey ona hiç girmeyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 5427
Sagolasin valla ben bildigin cahilmisimhttp://www.techno-fi.net/forum/konu/qls-qa360-İncelemesi.8695/
ürünün açıklaması kaptan
Estagfirullah bende ilk başta anlamamıştım ama ürün kodunu yazmış arkadaşSagolasin valla ben bildigin cahilmisim
Düşünüyorum hocam. Forumumuz da baya bir kulaklık-müzik çalar tutkunu bir kitle var. Hem bunları tanıtmış oluruz hemde güzel bilgi alışverişi olur.Baslik acarsan bunlarla ilgili valla cok seven olur cidden ilgimi cekti
Valla bende baktimda gene anlamadim be narnia gibi yeni dunya bunlar banaEstagfirullah bende ilk başta anlamamıştım ama ürün kodunu yazmış arkadaş
araştırınca jeton düştü
Aynen valla guzel olur benceDüşünüyorum hocam. Forumumuz da baya bir kulaklık-müzik çalar tutkunu bir kitle var. Hem bunları tanıtmış oluruz hemde güzel bilgi alışverişi olur.
Büyüklerimiz bu tür ürünler için gavur icadı dermiş o muhabbet geldi aklımaValla bende baktimda gene anlamadim be narnia gibi yeni dunya bunlar bana
Benimde aklima isler guclermiydi kardes payimiydi sat sat sahnesi geldi. O fiyat ne oyle yarabbiBüyüklerimiz bu tür ürünler için gavur icadı dermiş o muhabbet geldi aklıma
Hay maşallah. Malın iyisinden anlayan bir arkadaşBüyükbaşları yazacak olursak şöyle bir hayvan aldım 2 gün önce.
Ayip oluyor cahiliz biz buradaHay maşallah. Malın iyisinden anlayan bir arkadaş
asdgklaşjk affedersin kaptanAyip oluyor cahiliz biz burada
Hayırlı olsun ben onu 1.5 yıl ağır kullanmıştım taş gibi bilgisayardır oasdgklaşjk affedersin kaptan
Geçenlerde Kadıköy'de 3 tane iş göremeyen eski Laptop okuttum. Üstüne para ekleyip çok rahat temizlenebilen ve ısınma derdinin olmadığını bildiğim, süslü özellikleri olmayan, nispeten iş görür, 1 yıl garantili 2. el laptop aldım.
HP Elitebook 8570p i5 3210m
Ekli dosyayı görüntüle 5428
Ekli dosyayı görüntüle 5429