En Son Ne Aldınız?

650 liralık V Power benzin
2 adet 2021 Michelin Primacy 4 S3 195/55/r16
200 liralık hgs
Würth Enjektör Temizleyici
2 adet 5 metrelik rgb şerit led
2 adet Nilfisk Elite Classic Hepa Filtre

• Kendime Trek Crockett 5 Disc Cyclecross bisiklet (9kg’lık canavar)
  • Hanıma Riese & Müller elektrikli bisiklet (otomatik ve sonsuz oranlı vitesli, 65nm Bosch motorlu ve zincir yerine kayışlı sistemi olan)
  • Benim bisiklete Bontrager ION Elite far ve stop (1000lümen sayesinde araba farı gibi)
  • Yine benim bisiklete Bontrager marka yol bilgisayarı
  • Hanımın bisikletine Riese & Müller’in ön sepeti ve kadro kilitline takılan Abus kilit

Getirden söyledim pişmanım… patates vs. Gelmedi

Ben de hamburger söylemiştim zamanında pişman oldum,yanlış getirmişler kesinlikle sorumluluk almıyorlardı güç bela iade almıştım.Yemek için kullandığımda daha sipariş elime ulaşmadan ulaştı bilgisi geliyordu,m.t'ni arıyoruz en az 15-20 dakika bekletiyorlar.Getir'in kendisinde de sıkıntılar mevcut,siparişimi başka kapıya bırakıp 'zili çalma' seçeneği seçili olmamasına rağmen gitmişlerdi,1 hafta boyunca paramı iade etmeyip uğraştırmışlardı.Bu yüzden artık tercih etmiyorum,başka ülkelerde işkolu açacaklarına ilk önce kendi ülkesinin insanlarına adam gibi hizmet etmeyi öğrensinler.

Madem evden çalışıyoruz, ekipmanımızı güzel yapalım diyip, kendi çapımda paraya kıydım ve Logitech M3 Master 3 mouse aldım ..
Güzel bişey, tavsiye ederim.

Ekran görüntüsü 2021-10-11 112830.jpg

Bayağı bir şey aldım, sayamayacak kadar :)