Neredeyse soleyin bana alayim bayildimBim den mi aldin
Neredeyse soleyin bana alayim bayildimBim den mi aldin
Kuzenimde gecenlerde Clio hediye gelmişti alan kişi bimden almış ondan dolayı sordum ben de bilmiyorum yaniNeredeyse soleyin bana alayim bayildim
Bim favori mekanim olmaya devam ediyor. Araba kokulari efsane . Bi ara star wars esyalari sattilar apple kulaklik sattilar falan hayirlisiKuzenimde gecenlerde Clio hediye gelmişti alan kişi bimden almış ondan dolayı sordum ben de bilmiyorum yani
Ben en son yazın uğradım bime ara sıra gelen ürünler ve klima si efsane ilk aklıma gelen bunlarBim favori mekanim olmaya devam ediyor. Araba kokulari efsane . Bi ara star wars esyalari sattilar apple kulaklik sattilar falan hayirlisi
Araba kokusu olarak ne var şuan alalım sembole antalyaya geldimBim favori mekanim olmaya devam ediyor. Araba kokulari efsane . Bi ara star wars esyalari sattilar apple kulaklik sattilar falan hayirlisi
Bimdeki oldukca iyiAraba kokusu olarak ne var şuan alalım sembole antalyaya geldim
T&K diye bir kırtasiye var ya abi oraya gelmiş. Daha çok vardı istiyosan alayım burdan göndereyim sana İstanbulda bulamazsan.Mazdayi nereden almistin
Yok abi ya Bime bayadır gelmiyor arabaBim den mi aldin
Yok yahu allah razi olsun ugrasma o kadar ben bi bakinayim buralara ondan eminonu taraflarinda vardir simdi sagolasin yinede tesekkur ederimT&K diye bir kırtasiye var ya abi oraya gelmiş. Daha çok vardı istiyosan alayım burdan göndereyim sana İstanbulda bulamazsan.
Yok abi ya Bime bayadır gelmiyor araba
Internetten baktim istanbulda varmis magazalari fiyatlari neydi ayiptir sormasiT&K diye bir kırtasiye var ya abi oraya gelmiş. Daha çok vardı istiyosan alayım burdan göndereyim sana İstanbulda bulamazsan.
Yok abi ya Bime bayadır gelmiyor araba
Eyvallah tesekkur ederim resimler icin dibimde magazalari varmis gidip sorayim7 tl abi 1/64 ölçekli çok büyük bir şey değil.
Ekli dosyayı görüntüle 10579
Ekli dosyayı görüntüle 10580
Önemli değil abi. Bulamazsan dediğim gibi yapabilirim. Markası hotwheels biliyorsundur belkide söyleyim yine.Eyvallah tesekkur ederim resimler icin dibimde magazalari varmis gidip sorayim
Sagolasin vallahi. Bende hep buyuk olcekliler vardi tasinirken vs hepsine bisi olmus simdi kucuklere gectim rengide guzel sunun yanina alacagim kendileriniÖnemli değil abi. Bulamazsan dediğim gibi yapabilirim. Markası hotwheels biliyorsundur belkide söyleyim yine.
Anladigim kadariyla parcalar plastik degilmi? Cunku banada iyi bir markaydi hatirlamadim simdi ama 458 maketi gelmisti ama kutusunda yapistirici ve boyasi vs de vardi. Hersey cok guzeldi ama disini boyayamadigim icin biryerlere koymustum spreylemi boyamak lazim direk acabaGittim çocuk gibi revell b17g flying fortress aldım. Aslında golf 1 gti almak için gittim ama bu daha cazip geldi. Henüz bitirmedim ama parça kalitesi mükemmel
Bu abimiz kadar ekipman yok ama kutudan çıkan parçalar aynı
Tamiya'nın model araçlar ve onların kaportası için ürettiği boyaları var abi onlara bakabilirsin.Anladigim kadariyla parcalar plastik degilmi? Cunku banada iyi bir markaydi hatirlamadim simdi ama 458 maketi gelmisti ama kutusunda yapistirici ve boyasi vs de vardi. Hersey cok guzeldi ama disini boyayamadigim icin biryerlere koymustum spreylemi boyamak lazim direk acaba
Ohhh mis gibi forumTamiya'nın model araçlar ve onların kaportası için ürettiği boyaları var abi onlara bakabilirsin.
Tamiya Ps