Ben de 2 ders için 375 TL verdim.anadolu aöften 423.5tl ye 8 adet ders
hepsiburadadan 55tl karşılığında 100 adet mediguard maske
İade verdim ağaZen pırlantadan kolye aldım ağa 780 TL
1/64 clio v6
@mtb_rider iyi yapmışsın ...Benim de kenarda duran bir 600D makinem ve beraberinde gelen lensim var...Telefonların çekim kalitesi arşa çıkınca biraz kenar da kalmıştı.. geçen ay tek başıma farklı bir şehire gittim .. yanımda makineyi de götürdüm..hem çok fazla fotoğraf çektim , hem de çok keyif aldım ...şimdi daha iyi ışık toplayan, ISO ya daha az abandığım, pozlamayı makul seviyede tutabildiğim, genel kullanım bir lens almak istiyorum lakin beraberinde gelen lens maalesef "çöp" kıvamında... neyse.. konu sapmasın, iyi yapmışsın
Güzel ikili kesinlikle. Ben de Sony tarafındayım. Bu yaza inşallah f2 28mm alıp gece fotoğraflarında daha ilerlemeyi istiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 38415
Uzun zaman sonra yeniden fotoğrafa başlama kararının ardından bu iki bebeği aldım.
Aslında 2022 yaz ayında planlamıştım. Her gün gelen zamlardan sonra beklememe kararı aldım ve bebişleri stokladık.
Hayırlı olsun bende bir tane tamron 70-300 var diyafram flex değişimi gerekiyor. Bildiğiniz önerebileceğiniz lens tamiri yapan yer var mıdır?Ekli dosyayı görüntüle 38415
Uzun zaman sonra yeniden fotoğrafa başlama kararının ardından bu iki bebeği aldım.
Aslında 2022 yaz ayında planlamıştım. Her gün gelen zamlardan sonra beklememe kararı aldım ve bebişleri stokladık.
Hayırlı olsun bende bir tane tamron 70-300 var diyafram flex değişimi gerekiyor. Bildiğiniz önerebileceğiniz lens tamiri yapan yer var mıdır?
Daha önce araştırırken ismine denk gelip fiyat aldım ama yaptırmayı bi süre ertelemiştim, tekrar iletişime geçeyim burayla çok teşekkür ederim.Selamlar, teşekkür ederim.
Hayyam'da hayyamfototeknik var. Ben daha önce oraya bir lensimi tamir ettirmiştim. Bir telefon açıp sorun önden isterseniz.
geçmiş olsun hocam, kolayca atlatırsın umarımCovid pozitif test sonucu
Sadece öksürüğüm vardı, hiç tahmin etmiyordum.