En Son Ne Aldınız?

Konya'dan Ankara'ya 2 tane hızlı tren bileti aldım.%15 öğretmen indirimi aldık ve 148 TL ödedik.Aracımla 450 TL civarı benzin yakacaktım.Zamandan tasarruf da ayrı avantaj.

Ankaradan Manisaya, Manisadan Ankaraya tren bileti (yavaş olandan) otobüslerin 400 lira olduğu piyasada 124tl ye harika, tek dezavantajı 3.5 saat daha uzun sürecek ama hem burda hem orda gideceğim yere otogardan daha yakın olan tren garı nedeniyle biraz daha kısa sürcek

1970 tl lik a101 den market alışverişi yaptım bugün. Fiş için yasal sınır aşıldı fatura kesmek zorundayım dediler. Et yok yağ yok.

• Wow
Tepkiler: DuzboruDownpipe
Sandisk Extreme
Ben hobi ve anı biriktirmek amaçlı osmo mobile 4 kullanıyorum. Yakında yanına veya onu satıp pocket serisine geçmeyi düşünüyorum. Çok daha pratik geldiği için. Tavsiye eder misin ? Yorum ve deneyimini merak ediyorum.
Bir maceraya girişmek için aldım bende ama henüz kullanma fırsatım olmadı. Yanında sipariş ettiğim hafıza kartı gelmeyince kutusunda durur vaziyette şuan.

Kullanınca yorumlarımı paylaşırım elbette 👍

• Çim biçme makinesi
  • Uzatma kablosu
  • Bisiklet taytı
  • Bisiklet tişörtü
  • Fotoğraf makinesi için yeni bir geniş açı prime lens
  • Spor ayakkabı
  • Çamaşır makinesi üstü dolap
  • Bahçe masası
  • Bahçe şemsiyesi
Yeni evle birlikte harcamaların ardı arkası kesilmedi adeta :/

• Çim biçme makinesi
  • Uzatma kablosu
  • Bisiklet taytı
  • Bisiklet tişörtü
  • Spor ayakkabı
  • Çamaşır makinesi üstü dolap
  • Bahçe masası
  • Bahçe şemsiyesi
Yeni evle birlikte harcamaların ardı arkası kesilmedi adeta :/

Detay pls :p:p

Detay pls :p:p

Bende Sony var makine olarak Aynasız, Fullframe bir Alpha 7. Sony'den devam ettim. Sony SEL28FE20 aldım. Yani 28mm 2.0F odaklı bir prime lens. Tam olarak şu:

Özellikle seyahatlerde kullanacağım. Küçük ve hafif olması en büyük avantajı. Bir de F2'ye kadar düşebildiğinden gece fotoğrafları ve hatta tripod ile yıldız dahi çekebiliyor olacağım. Beni en az 5 sene oyalar diye düşünüyorum. Biraz F/P ürünü bu lens. Hafif vignette olma sorunu var ve keskinliği bir G serisi kadar iyi değil. Ancak benim işimi fazlasıyla görecek gibi. Bakacağız artık.