Bugün toplamda 3000 tl küsür benzin
1000 lira hgs
2x CoolerMaster Cryofuze termal macun
1000 lira hgs
2x CoolerMaster Cryofuze termal macun
600 birime araba almistim ben italyada .Ufak beyimizin kırtasiye alışverişi 1000 TL.
600 birime araba almistim ben italyada .
600 birime 6 tane diş macunu alınabiliyor Türkiye'de.600 birime araba almistim ben italyada .
5.9 kat dediler bana .Sigorta-kasko fiyatları 1 yılda 4,5 kat artmış haberiniz olsun
2 hafta sonra benim de sigorta yapılacak.Fiyatları öğrenebilir miyiz?Liqui Moly Super Leichtlauf 10W40 %100 Sentetik Motor Yağı 4LT
Sompo Trafik Sigortası
Anadolu Sigorta Kasko :'))))))
Sigorta-kasko fiyatları 1 yılda 4,5 kat artmış haberiniz olsun
1862 trafik2 hafta sonra benim de sigorta yapılacak.Fiyatları öğrenebilir miyiz?
Sigorta için 2000e razıyım üstü olmasın yeter ki.Kasko geçen yıl yaptırmadım.Bu yıl daha da yüksek çıkacak.Karar veremedim.1862 trafik
4820 kasko (+20₺ ile 2,5M İMM yaptırdım)
Edit: Yalnız trafik sigortama dünden bugüne 180₺ zam gelmiş. Benim teklif dün oluşturulduğu için yırttım. O yüzden benim verdiğim fiyatlara da çok şeyyapmayın
Bana çok uygun geldi.Sıradan bir C segment rutin bakım fiyat ortalaması bile zaten 1000-2000 arası.Ekli dosyayı görüntüle 40424c180 bakım. Mengerler
Benim laptopda hic fan yok. Merak ettigim konudur nasil sogutuyor kendini diyeBenim Zalman soğutucu 6-7 yıldır hala çalışıyor ama bağlı bulunduğu usb kablosu zarar görmüş. Yeni usb alıp kullanmaya devam edeceğim fakat yine de zaten eskidi, bazen sıkıntı çıkarabiliyor diye şundan sipariş ettim.