bunun kucuk kardesini ben de almaya niyetliydim bir ara, yorumlarinizi ileride ogrenmek isterim
bunun kucuk kardesini ben de almaya niyetliydim bir ara, yorumlarinizi ileride ogrenmek isterim
Benimde kışlık lastik almam lazım ama denesi 2100 lira4 adet 255 70 16 Goodyear Wrangler AT Lastik
Yine farklı bir araç aldınız galiba. Fotoğrafa bakılırsa Ford Explorer. Hayırlı olsun.4 adet 255 70 16 Goodyear Wrangler AT Lastik
Selamlar,
Kısa bir deneyimin ardından mutlaka paylaşırım. Küçük kardeşi 6.6 lt. Fazla küçük olmasın ?
Aynen cherokee ile neler yaşadık neler esasen anlatılabilir. =) Azıcık iş yoğunluğum var. Biterse sözüm olsun güzel bir yazı yazacağım.Yine farklı bir araç aldınız galiba. Fotoğrafa bakılırsa Ford Explorer. Hayırlı olsun.
Daha önceden Cherokee için konunuzu bekliyorum demiştim ama kısmet olmadı sanırım, artık buna diyelim.
Lütfen kamuoyu ile tüm gerçekleri paylaşınParaya kıyıp bir süredir düşündüğüm bir saati aldım.
ben de geçen gün kaya barbunu aldım kilosu 80 liraya. üstüne ne balık ne kırmızı et ne de beyaz et tanırım. babamı bile tanımam o derece seviyorum.1 adet palamut aldım.(900-950 gr) 60 TL.Kişibaşı 30 liraya dışarda birşey yiyemiyoruz.O yüzden fiyat çok makul bana göre.Eat fish.
Lütfen kamuoyu ile tüm gerçekleri paylaşın