En Son Ne Aldınız?

Ecosport trafik sigortası 3300
Kanuni trafik sigortası 1700
Migros alışveriş 2 poşet 1100
E bebek 2 poşet 2000
Köfteci yusuf 2 döner 130
Banabi karta para yükleme 3000

• Wow
Tepkiler: bt ve alfhonso
Stiloya trafik sigortası

Kapuçinoya 30 tl benzin
Urla'da yaşayınca ucuz kolay ulaşılabilen 500 gram Kalamar
Hennessey Konyak
Motivasyon+Gaz konuşması

Son düzenleme:
1800 liralık BP Ultimate Benzin
500 liralık hgs bakiyesi
Balkona Isıcamlı Albert Genau katlanan cam
Kış için Pimapen fitil ve lastikleri
SteelSeries Aerox 3 Wireless Onyx 2022
Usbli çoklu priz
iPad 8 için JEtech Privacy ekran koruması

130 tl / Serçe için Petrol Ofisi Süper Antifriz 3L (yeşil)
40 tl / Yedek su kabı radyatör arası hortum 2 metre
(1 metresi yedek)

Aşk bu
köpek maması
soba kovası
hareket edemem
1667862609385.png

205/55/R16 Hankook Winter EVO-2 RFT kışlık lastik (4 tane)

@Cenk abi yorumlar mısın, çok acayip bir indirimle gerçekten RFT olmasına rağmen taze taze Hankook'ları Petlas'a yakın bir paraya aldık.
İnternette yorumlar ortalama, bir de sen yorumlasan :)

205/55/R16 Hankook Winter EVO-2 RFT kışlık lastik (4 tane)

@Cenk abi yorumlar mısın, çok acayip bir indirimle gerçekten RFT olmasına rağmen taze taze Hankook'ları Petlas'a yakın bir paraya aldık.
İnternette yorumlar ortalama, bir de sen yorumlasan :)
Hangi araç için aldınız ki bu lastikleri ? 205 55 16 ebatta runflat lastik kullanan hangi otomobil var ki 1 serisi falan mı ?

E90 320D’ye aldık abi
Bende normal bir araca aldınız zannettim bir an :D Normal evo 2'ler gayet iyi lastikler. Ama runflat versiyonları nasıl pek bilgim yok açıkçası. Yani rft olup da normal versiyonu kadar iyi olan bir lastik ben henüz görmedim. Ama neticede premium seviyede rft üreten fazla marka ve model yok. Hankook evo 2 zaten bu modellerden biri. O yüzden petlas'a yakın bir fiyata alımışsanız zaten doğru tercih yapmışsınız demektir.

Bende normal bir araca aldınız zannettim bir an :D Normal evo 2'ler gayet iyi lastikler. Ama runflat versiyonları nasıl pek bilgim yok açıkçası. Yani rft olup da normal versiyonu kadar iyi olan bir lastik ben henüz görmedim. Ama neticede premium seviyede rft üreten fazla marka ve model yok. Hankook evo 2 zaten bu modellerden biri. O yüzden petlas'a yakın bir fiyata alımışsanız zaten doğru tercih yapmışsınız demektir.
Ankara kışında normal havada bile az kullandığımız, kışın zaten ayda yılda bir kullandığımız araba için doğru tercih yapmışız o zaman 👍🏻.

lastiğe genel olarak yorum yaparsanız hangi yönler iyi hangi yönler kötü?

Ankara kışında normal havada bile az kullandığımız, kışın zaten ayda yılda bir kullandığımız araba için doğru tercih yapmışız o zaman 👍🏻.

lastiğe genel olarak yorum yaparsanız hangi yönler iyi hangi yönler kötü?
Normal versiyonu kuruda ve karda gayet iyi. Islakta biraz zayıf genel itibariyle. Ama runflat dediğimiz zaman işler değişebiliyor. Normal versiyondan farklı olabiliyor. Runflat lastiklerin de doğru düzgün değerlendirmeleri, testleri bulunamayabiliyor. O yüzden normal versiyonu fena değil ama rft nasıldır onu ben de bilemiyorum. Deneyim görmek lazım. Yine de fiyatı düşünüldüğünde her türlü doğru tercih.

yine köpek maması
5cm'lik kendinden yapışkanlı bandaj
custom ebat kağıda özel dijital baskı
anahtarlık, kolye vb. hediyelik eşyalar
fren diski
fren balatası
fren hidroliği