En Son Ne Aldınız?

Küçük şehirlerde nüfus müdürlüğü, maliye gibi yerlerde çalışanlar çok daha rahat. Günde 5-10 kişi uğrar, gırgır şamata mesai biter, genelde de zaten öğleden sonra yavaştan görev yerlerini terkederler ama sorsan hepsi maaşlardan dert yanıyor. Belki tepki gösterenler olucak ama devlet bu tip çalışma temposu olan memurlara fazla bile maaş veriyor.
Yaptığın iş - aldığın karşılık dengesinde çok haklısın. İstanbul'da aynı memurlugu yapanın iş yuku aynı değil ama aldıkları maaşlar benzer mesela. Burada da haksızlık var. Yaptığın iş kadar kazanmalisin.

1695022932163.png

Geçen hafta 3 kez yaklaşık 650'şer liralık benzin aldım. Bu hafta da 1300 liralık bir akaryakıt sarfiyatı öngörüyorum.

Sezona hızlı başladık.1 kg hamsi 85 TL.
Geçen hafta da dondurulmuş dilim somon almıştım.500 Gr 110 TL.

Milli dağcımız Tunç Fındık abimizin K2 kitabından 5 adet aldım. Dağcılığı seven birinin keyifle okuyacağı harika bir eser. Arkadaşlarıma hediye edeceğim.

K2, Pakistanda bulunan 8611 metrelik yükseliği ile dünyanın ikinci en yüksek dağıdır. İstatistiklere göre çıkan her 4 kişiden 1'inin muhakkak öldüğü, son derece tehlikeli bir dağ. Dağlar öyle güzel ki, tüm bu risklerine rağmen insan oralarda olmaktan kendini alıkoyamıyor.
1695104841857.png

Öncesi

Ekli dosyayı görüntüle 43534

Sonrası

Ekli dosyayı görüntüle 43535
Ekli dosyayı görüntüle 43536

İnternetten 900 liraya aldığım şarjlı araba temizleme süpürgesi bence işini gayet iyi yaptı. Hiç pahalı makinelere para vermeye gerek yok. Her yeri, koltukları ikişer kez geçmeme rağmen hala şarjı bitmedi.

Çekimi kuvvetli mi? Uçlar her yere giriyor mu?

Çekimi kuvvetli mi? Uçlar her yere giriyor mu?
4 5 tane başlık veriyorlar. Uzun da var kısa da var hocam. Uzun ucluyla koltuk altları bile temizleniyor. Çekimine gelince pas pas altına kaçan minik taşları falan da cekebiliyor. Sadece taban halısına yapışmış bazı kirler oluyor onları yapıştığı için 2 3 kez sivri uçlu başlıkla üstünden geçmek gerekebiliyor. Ama genel itibariyle beni hiç yormadi tam beklediğim gibi temizledi diyebilirim.

Son düzenleme:
4 5 tane başlık veriyorlar. Uzun da var kısa da var hocam. Uzun ucluyla koltuk altları bile temizleniyor. Çekimine gelince pas pas altına kaçan minik taşları falan da cekebiliyor. Sadece taban halısına yapışmış bazı kirler oluyor onları yapıştığı için 2 3 kez sivri uçlu başlıkla üstünden geçmek gerekebiliyor. Ama genel itibariyle beni hiç yormadi tam beklediğim gibi temizledi diyebilirim.
Teşekkür ederim hızlı geri dönüş için öncelikle, yarın kartın kesim tarihi o geçsinde alayım😂😂

Teşekkür ederim hızlı geri dönüş için öncelikle, yarın kartın kesim tarihi o geçsinde alayım😂😂
Rica ederim hocam. Tam şarjda aralıksız 20 30 dk çalışıyor diyor. Ben taban halısını ikişer kez geçtim. Koltukları 1 kez geçtim bir de koltuk araları ve altlarını geçtim hala sarji bitmemişti. Hani böyle evdeki süpürgeler gibi kuvvetli çekim beklememek lazım. Arabanın içindeki pislikler için yeterli gayet 😂

Salı gününe Konya'dan servis bakımı randevusu aldım.Periyodik bakıma ek olarak buji kontrolü, akü ölçümü,fren disk ve balata kontrolü de yaptıracağım.

Arabanın rengi belli olduğundan beri peşine düştüğüm jantları, tesadüf Ankara'da bir jantcıda sıfır kondisyonunda buldum. Üstündeki Pilot Sport 4 lastiklerle birlikte hayırladık.

Aracın üstündeki hali için reels.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-09-27 at 16.34.47.jpeg
    WhatsApp Image 2023-09-27 at 16.34.47.jpeg
    521.3 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme: