En Son Ne Aldınız?

• Telefonu yeniledik (iPhone 16 Pro), kılıf vs.
  • Nintendo'da Zelda batağına da düştüm (Zelda Echoes of Wisdom, Tears of Kingdom ve Breath of the Wild) 😁
  • Norveç'e uçak bileti
  • Ağız duşu aleti (ne zamandır merak ediyordum)

Airpods 4. nesil. 6849 ₺. İlk defa bir BT kulaklık almış oldum. IOS uyumu nedeniyle bu şekilde tercih yaptım. Umarım memnun kalırım.

599 TL'lik type-c kablolu kulak içi kulaklık / samsung akg (yeni aldigim telefonda jak girişi olmayınca mecbur kalindi)(kablosuz sevmiyorum)

Samsung akg'leri güzeldi ya, hala yedekte tutuyorum onları.
silikonda kalite düşüşü var, öncekinde (aynısının jaklı versiyonu (3 yıllık)) kulağımdan düşmüyorken yeni aldığımda hemen kulağımdan çıkıyor,
ilginçtir ki yenisinin silikonunu eskiye takıp eskininkini yeniye takınca kulağımdan düşmeden kullanabildim her ikisini de, kulağa oturan kısımda dizayn farkı var gibi ufaktan,

bide yenisinin kablosu kumaştan yapılmış,

ses kalitesi olarak, belki telefondan kaynaklıdır bilmiyorum artık, ses eskisine göre elektronik geliyor, önceki kulaklığa benzer ekolayzer ayarı yapmama rağmen temiz bir ses alamadım şimdilik, eski telefonumda deneyeceğim bide,
şey gibi, şarkının bitrate değeri düşükmüş gibi ses çıkıyor,

bunun dışında ses yüksekliğinde pek fark yok, kablolu isteyenler için iyi alternatif gibi

silikonda kalite düşüşü var, öncekinde (aynısının jaklı versiyonu (3 yıllık)) kulağımdan düşmüyorken yeni aldığımda hemen kulağımdan çıkıyor,
ilginçtir ki yenisinin silikonunu eskiye takıp eskininkini yeniye takınca kulağımdan düşmeden kullanabildim her ikisini de, kulağa oturan kısımda dizayn farkı var gibi ufaktan,

bide yenisinin kablosu kumaştan yapılmış,

ses kalitesi olarak, belki telefondan kaynaklıdır bilmiyorum artık, ses eskisine göre elektronik geliyor, önceki kulaklığa benzer ekolayzer ayarı yapmama rağmen temiz bir ses alamadım şimdilik, eski telefonumda deneyeceğim bide,
şey gibi, şarkının bitrate değeri düşükmüş gibi ses çıkıyor,

bunun dışında ses yüksekliğinde pek fark yok, kablolu isteyenler için iyi alternatif gibi
Type c olanları ben de beğenmedim, kalitesi düşmeyen bir halt kalmadı zaten. Jaklı versiyonun örgülü ve normal olanı vardı normal olan naneyi yedi de kumaş hala benimle. Şuan bi anker q35 ve bi de qcy h7 kullanıyorum. Kablosuza alıştıktan sonra kabloluya geçemiyorum bri daha.

Scrikss Matri-x kalem
MasQ şarj adaptörü
Proline 10lt kedi kumu
Kedi yatağı
Bir miktar LPG