Pasta cila için fiyat teklifi (5 bin)
2 taraf temizlik boyası için fiyat teklifi (40 bin)
2 taraf temizlik boyası için fiyat teklifi (40 bin)
Hayirli olsun hocam.'17 B9 A4 2.0 TDI Quattro Design
144.000KM, kaput - sağ kapı ikisi de lokal boyalı.
2023'te Radyatör - panjur - 1 far değişiminden 85K tramer. Ekstra olarak navigasyonlu MMİ var.
Lastikler 1 senelik Premium Contact 7.
Arkadaşın arabasıydı, ilk alındığından beri biliyorum. İlana koyarken ekspertizi beraber yapmıştık. Pazartesi alıcam devrini, araba bende.
Hiç araba alasım yoktu ama yağmurda sattı işte
İlk alındığından beri mazisi bilinen araba candır. Güle güle kullanın.'17 B9 A4 2.0 TDI Quattro Design
144.000KM, kaput - sağ kapı ikisi de lokal boyalı.
2023'te Radyatör - panjur - 1 far değişiminden 85K tramer. Ekstra olarak navigasyonlu MMİ var.
Lastikler 1 senelik Premium Contact 7.
Arkadaşın arabasıydı, ilk alındığından beri biliyorum. İlana koyarken ekspertizi beraber yapmıştık. Pazartesi alıcam devrini, araba bende.
Hiç araba alasım yoktu ama yağmurda sattı işte
bittiğini gözle gördünüz mü? opar balatalar biraz fazla dandik olduğundan sıfırken bile cayır cayır ötüyor. Yetkilide bakım yaptırdığımız için lancia balata bulunduran servisleri tercih ediyoruz biz balata değişimlerindeEgea için 10bin km önce aldığım Opar balata bitti ses yapmaya başladı, tamircinin tavsiyesi ile KALE marka balata aldım bakalım bunu deneyimleyeceğim.
Ben fren bakımı için frenciye gidiyorum, balatayı söktüğünde gözümle gördüm önler kötü haldeydi. Birazda kullanıma bağlı tabii ki ben de sütten çıkmış ak kaşık değilimbittiğini gözle gördünüz mü? opar balatalar biraz fazla dandik olduğundan sıfırken bile cayır cayır ötüyor. Yetkilide bakım yaptırdığımız için lancia balata bulunduran servisleri tercih ediyoruz biz balata değişimlerinde