En Son Ne Aldınız?

Kendime almadım ama, expertiz ve noter satış bedeli benden çıktığı için ben aldım da diyebiliriz. :)

'12 Mini Cooper Countryman S All4
Noter Satış Bedeli
Tarcanlar Expertiz

Alana da satana da hayırlı olsun. Kendim almış kadar sevindiğim bir araç oldu.

'17 B9 A4 2.0 TDI Quattro Design 🙂
144.000KM, kaput - sağ kapı ikisi de lokal boyalı.
2023'te Radyatör - panjur - 1 far değişiminden 85K tramer. Ekstra olarak navigasyonlu MMİ var.
Lastikler 1 senelik Premium Contact 7.

Arkadaşın arabasıydı, ilk alındığından beri biliyorum. İlana koyarken ekspertizi beraber yapmıştık. Pazartesi alıcam devrini, araba bende.
Hiç araba alasım yoktu ama yağmurda sattı işte hatatat

Son düzenleme:
2023'te Radyatör - panjur - 1 far değişiminden 85K tramer. Ekstra olarak navigasyonlu MMİ var.

Arkadaşın arabasıydı, ilk alındığından beri biliyorum. İlana koyarken ekspertizi beraber yapmıştık. Pazartesi alıcam devrini, araba bende.
Hayirli olsun hocam.

İlk alındığından beri mazisi bilinen araba candır. Güle güle kullanın.

Egea için 10bin km önce aldığım Opar balata bitti ses yapmaya başladı, tamircinin tavsiyesi ile KALE marka balata aldım bakalım bunu deneyimleyeceğim.

• Wow
Egea için 10bin km önce aldığım Opar balata bitti ses yapmaya başladı, tamircinin tavsiyesi ile KALE marka balata aldım bakalım bunu deneyimleyeceğim.
bittiğini gözle gördünüz mü? opar balatalar biraz fazla dandik olduğundan sıfırken bile cayır cayır ötüyor. Yetkilide bakım yaptırdığımız için lancia balata bulunduran servisleri tercih ediyoruz biz balata değişimlerinde

bittiğini gözle gördünüz mü? opar balatalar biraz fazla dandik olduğundan sıfırken bile cayır cayır ötüyor. Yetkilide bakım yaptırdığımız için lancia balata bulunduran servisleri tercih ediyoruz biz balata değişimlerinde
Ben fren bakımı için frenciye gidiyorum, balatayı söktüğünde gözümle gördüm önler kötü haldeydi. Birazda kullanıma bağlı tabii ki ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim :D