Maşallah akıyor son zamanlardaYeni araçlar hayırlı uğurlu olsun. Forumdaki passat furyası sonrası farklı araçlar görmek güzel![]()
Maşallah maşallahMaşallah akıyor son zamanlarda
520₺ tutarında benzin497 TL tutarında benzin.
Defalarca uyarmama rağmen pompacı 500'e yuvarlayacağım derken az daha taşırıyordu![]()
Koleksiyonu satsan bi m3 competition gerçekten alirsin hocam herhalde.G80’den sonra biraz pahalı oldu.
BMW M3 Competition F80 Sakhir Orange 1:18 Norev8..000tl
Koleksiyonu satsan bi m3 competition gerçekten alirsin hocam herhalde.
Yaklaşık 5.5 yıldır araba sahibiyim daha yıkamaya para vermedim çok boşa verilmiş bi para gibi geliyo bi depo gaz parası olduğunu düşününce. Vaktim varsa yıkarım yoksa şuan olduğu gibi 3 aydır su yüzü görmezİç dış yıkamayı 400 TL'ye yaptırıyordum.Bugün 500 TL verdim.
Ben de çok sık yıkama yaptırmıyorum.Senede 6-7 defa yaptırdığım bir işlem.Hem boş zamanım olmuyor hem de yaparsam en iyi şekilde olsun mantığıyla A'dan Z'ye herşeyin en kalitelisini alırım ki bu daha da pahalıya patlayabilir bana.Yaklaşık 5.5 yıldır araba sahibiyim daha yıkamaya para vermedim çok boşa verilmiş bi para gibi geliyo bi depo gaz parası olduğunu düşününce. Vaktim varsa yıkarım yoksa şuan olduğu gibi 3 aydır su yüzü görmez
Yani yıkamacıların çok büyük bi kısmı benden iyi yıkayamaz zatenBen de çok sık yıkama yaptırmıyorum.Senede 6-7 defa yaptırdığım bir işlem.Hem boş zamanım olmuyor hem de yaparsam en iyi şekilde olsun mantığıyla A'dan Z'ye herşeyin en kalitelisini alırım ki bu daha da pahalıya patlayabilir bana.![]()