En Son Ne Aldınız?

İç Aydınlatma Kiti 10 adet LED lamba

Araç egzoz boru ucu kapağı

12V Araba Fiş Prizi

15ml Gri Mikrofiber Araba Ekran Temizleyici - Gösterge Paneli ve Cam için Taşınabilir Sprey & Silme Aracı

Volkswagen Tiguan için ABS Reçine Araba Orta Konsol Saklama Düzenleyici

2 Adet Volkswagen Uyumlu Alüminyum Alaşımlı Araç Telefon Tutucu Seti

Yaklaşık 5.5 yıldır araba sahibiyim daha yıkamaya para vermedim çok boşa verilmiş bi para gibi geliyo bi depo gaz parası olduğunu düşününce. Vaktim varsa yıkarım yoksa şuan olduğu gibi 3 aydır su yüzü görmez
Ben de çok sık yıkama yaptırmıyorum.Senede 6-7 defa yaptırdığım bir işlem.Hem boş zamanım olmuyor hem de yaparsam en iyi şekilde olsun mantığıyla A'dan Z'ye herşeyin en kalitelisini alırım ki bu daha da pahalıya patlayabilir bana.😅

Ben de çok sık yıkama yaptırmıyorum.Senede 6-7 defa yaptırdığım bir işlem.Hem boş zamanım olmuyor hem de yaparsam en iyi şekilde olsun mantığıyla A'dan Z'ye herşeyin en kalitelisini alırım ki bu daha da pahalıya patlayabilir bana.😅
Yani yıkamacıların çok büyük bi kısmı benden iyi yıkayamaz zaten :D arabanın içini temiz kullanır temiz tutarım dışı da çok umrumda değil. Yaz akşamları aktivite olarak yapıyoruz yılın kalan 6 ayında falan öyle duruyo arada bi belden altına su tutuyorum araba 32 yaşında olduğu için tuzlar çürütüyor :D