En Son Ne Aldınız?

Utts kayıt ücreti
Uçak bileti
Traş makinası
Muhasebe hizmeti
Yıkama makinası için quick connect kısa tetik, farklı açılarda nozül uçlar, foam lance
Tıraş makinası
30k₺ mazot
50L opet adblue
Hastane tedavi hizmeti (nasıl bir virüsse ölüyorum sandım @Basri Amca sagolsun yetişti sağlığımıza kavuştuk)

Son düzenleme:
Utts kayıt ücreti
Uçak bileti
Traş makinası
Muhasebe hizmeti
Yıkama makinası için quick connect kısa tetik, farklı açılarda nozül uçlar, foam lance
Tıraş makinası
30k₺ mazot
50L opet adblue
Hastane tedavi hizmeti (nasıl bir virüsse ölüyorum sandım @Basri Amca sagolsun yetişti sağlığımıza kavuştuk)
Geçmiş olsun biz de yakalandık, 1 hafta boyunca sağlam perişan ediyor.

Sağ olun.
Geçmiş olsun biz de yakalandık, 1 hafta boyunca sağlam perişan ediyor.
Sağ olasın Taha vallaha perişan ediyor birde tek başınaydım biraz daha ağır geldi ama serum ilaçlar vs hızlıca ayağa dikti. Bir kaç gün doktora gitmemek için diretsem toparlayamazmışım. Şu ara dikkatli olmak lazım en ufak bir dikkatsizlikte yatağa düşürüyor hastalık.

Temudan tuval tablolar.(Umarım gümrük sınırına takılmaz.)

Comfort Plus R-C4A Şarj Edilebilir Tens Ems Masaj Cihazı

Utts kayıt ücreti
Uçak bileti
Traş makinası
Muhasebe hizmeti
Tıraş makinası
30k₺ mazot
50L opet adblue
Alo acil yardım hattı her zaman bir telefon uzakta : )

Gelmiş geçmiş olsun, şu dönem maalesef yeni hastalıklar grip gibi ama değil değişik bir şey..

66 € karşılığında Hertz'dan 308 SW 2 günlük kiralama
yurtdışı harç pulu
Amsterdam'da 2 gece konaklama 7000 TL (TR'de anlaşmalı iş otellerinde bile gecelik 3500 TL'ye 1 kişi kalıyoruz)
Louis Motorrad 'dan Alpinestar eldiven, Maisto BMW GS model araç, balaklava, arkadaşa Sena 50S interkom, @2jzihtiyar 'a Alpinestar eldiven
Bikers Outfit Amsterdam'dan - Revit Tur Pantolonu, arkadaşa Richa korumalı kot pantolon

Designer Outlet Roermond'den aşağıdakiler
Columbia 2x mont, T-Shirt, polar, ayakkabı vs.
Birkenstock terlik
MK çanta
Lacoste t-shirt, elbise vs.
hanıma MAC bilimum makyaj eşyaları
Bodyshop'dan kozmetikler

• Anahtarlık kılıfı (beyaz arabam var, beyaz anahtarım olmasın mı? :) )
  • Standart sibop kapağı x20 adet
  • Cam tavan ve kapı giderlerinin temizliği için drenaj temizleme aparatı.