https://www.decathlon.com.tr/p/erke...00-soft/_/R-p-306204?mc=8873153&c=SİYAH_YEŞİL
Pastanede donduğum için mecbur bunlardan aldım. Umarım iş görürler.
Pastanede donduğum için mecbur bunlardan aldım. Umarım iş görürler.
Geçmiş olsun.Hastane tedavi hizmeti (nasıl bir virüsse ölüyorum sandım @Basri Amca sagolsun yetişti sağlığımıza kavuştuk)
Geçmiş olsun biz de yakalandık, 1 hafta boyunca sağlam perişan ediyor.Utts kayıt ücreti
Uçak bileti
Traş makinası
Muhasebe hizmeti
Yıkama makinası için quick connect kısa tetik, farklı açılarda nozül uçlar, foam lance
Tıraş makinası
30k₺ mazot
50L opet adblue
Hastane tedavi hizmeti (nasıl bir virüsse ölüyorum sandım @Basri Amca sagolsun yetişti sağlığımıza kavuştuk)
Sağ olun.Geçmiş olsun.
Sağ olasın Taha vallaha perişan ediyor birde tek başınaydım biraz daha ağır geldi ama serum ilaçlar vs hızlıca ayağa dikti. Bir kaç gün doktora gitmemek için diretsem toparlayamazmışım. Şu ara dikkatli olmak lazım en ufak bir dikkatsizlikte yatağa düşürüyor hastalık.Geçmiş olsun biz de yakalandık, 1 hafta boyunca sağlam perişan ediyor.
Alo acil yardım hattı her zaman bir telefon uzakta : )Utts kayıt ücreti
Uçak bileti
Traş makinası
Muhasebe hizmeti
Yıkama makinası için quick connect kısa tetik, farklı açılarda nozül uçlar, foam lance
Tıraş makinası
30k₺ mazot
50L opet adblue
Hastane tedavi hizmeti (nasıl bir virüsse ölüyorum sandım @Basri Amca sagolsun yetişti sağlığımıza kavuştuk)
Alo acil yardım hattı her zaman bir telefon uzakta : )
Gelmiş geçmiş olsun, şu dönem maalesef yeni hastalıklar grip gibi ama değil değişik bir şey..
Bir sonraki gün içerisinde de 1080₺ , 1000₺ , 350₺ tutarında benzin.Sabah 800 ₺ , akşam 700 ₺ tutarında benzin.
şeetme işte tmm abim ya gülegülekullan :d900₺ mazut
2 çuval odun
mangal malzemesi
kartepe havası
---
airtag ve airtag kılıfı hediyesi, teşekkürler @bt
Akşam tahmini ne kadar yakıt alırsın usta?Bir sonraki gün içerisinde de 1080₺ , 1000₺ , 350₺ tutarında benzin.
Depo çok küçük diyorum anlatamıyorum
şeetme işte tmm abim ya gülegülekullan :d