En Son Ne Aldınız?

Ben hala senin önerdiğin qcy13 ü kullanıyorum 2 seneyi geçti bozulmuyor
Ya ben ondan da çok memnundum kulaklıklar kulağımdayken kutusunu kaybettim :D hatta onda tam yüzde göstermese bile ışık renginden şarj durumunu görebiliyorduk ankerde göremiyorum. Bu anker r50i nin qcy t13'e göre ses seviyesi bir tık yüksek bir de bass lar biraz daha belirgin onun dışında çok fark yok benim anladığım kadarıyla

Son düzenleme:
Ya ben ondan da çok memnundum kulaklıklar kulağımdayken kutusunu kaybettim :D hatta onda tam yüzde göstermese bile ışık renginden şarj durumunu görebiliyorduk ankerde göremiyorum. Bu anker r50i nin qcy t13'e göre ses seviyesi bir tık yüksek bir de bass lar biraz daha belirgin onun dışında çok fark yok benim anladığım kadarıyla
Ben t13'ü anneme verdim. Bass hiç belirgin değil ve ilginç şekilde kulağıma tam olarak oturmayıp bazen düşüyordu.

Zamanında QCY'nin anc'li bir modelini almıştım f/p olarak. iş görüyordu. Ama hangi model olduğunu hatırlamıyorum. Güle güle kullanın. Anker'in kötü kulaklığı olmaz diye düşünüyorum =)
Sağ ol abi kulaklıklardan çok anlayan biri değilim fiyatına göre işimi görse yeterli :)