Kutusu bile mükemmeldi bence.Xiaomi araç içi sarj. Ben böyle kaliteli hissettiren bişey görmedim.En azından bu fiyata. Test etme fırsatım olmadı da sarj aleti işte.
Xiaomi olunca normal şarj aleti olmuyorXiaomi araç içi sarj. Ben böyle kaliteli hissettiren bişey görmedim.En azından bu fiyata. Test etme fırsatım olmadı da sarj aleti işte.
Xiaomi araç içi sarj. Ben böyle kaliteli hissettiren bişey görmedim.En azından bu fiyata. Test etme fırsatım olmadı da sarj aleti işte.
evet ya kutuyu görünce baya şaşırdım zaten ne geldi diyeKutusu bile mükemmeldi bence.
Amazon Türkiye'den usb çoklayıcı aldım da, kredi kartı bilgisini girerken hooop kabul sipariş tamamdır dedi bıraktı. Ne cvc istedi, ne de 3d secure vardı. Kart numarasını girdim hadi hayırlı olsun dedi. Biraz işkillendim. Şimdiye kadar Amazon Türkiye'yi kullanan var mı?
https://www.tp-link.com/tr/products/details/UH700.html
Ekli dosyayı görüntüle 15424
Alışverişten hemen sonra kredi kartımdan 0.00 USD'lık deneme çekimleri yapılmaya çalışıldı. Banka şüpheli hareket bulduğu için kartımı online işlemlere kapatmış. Bankaya durumu geçenlerde bildirdim, şüphe kalkmadı. Kartı yeniledim yeni kartı bekliyorum şu anda. Tamam, benim ürün de çok hızlı geldi ama Amazon'u iki kere düşünün derim.3 siparişim oldu. Biri hariç diğerleri geldi. O da yanlış fiyattan dolayı iptal edildi ve 50 tl çek verildi.
Ödemeyi banka kartıyla yaptım ve 3d kullandırmadı.
yıllardır kullanıyorum ben de 500 modelini, gerçekten çok memnunum. hayırlısı olsun, 600'ü kullanma fırsatım hiç olmadı.. görünce paylaşayım dedimYıllardır aklımdaydı ancak nasip oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 15887
Paraya değiyo mu ya ben de çok hevesleniyorum ama bi cesaret edemedim. Bi de bu rotringlere güvenemiyorum rapid var bi yıl olmadan kaç kere tekledi hazırlıkta kalıyodum az daha rotring yüzündenYıllardır aklımdaydı ancak nasip oldu.
orta okul zamaninda almak istiyordum ama alamamistim lisede aldim ilk rotring kalemi o.3 uctu benimkisi ben ince ile yazmayi cok severdim. cizimleri hep o kalemle yapardim.Yıllardır aklımdaydı ancak nasip oldu.
bu mudur abi kalem?orta okul zamaninda almak istiyordum ama alamamistim lisede aldim ilk rotring kalemi o.3 uctu benimkisi ben ince ile yazmayi cok severdim. cizimleri hep o kalemle yapardim.
Scrikss Türk markası, roller kaleminden çok memnunum. 2 yıldır kullanıyorum (geçen bir tanede başka renginden aldım, son aldığımı bir kırtasiyeden 6 liraya aldım). Hepsi öyle mi bilmiyorum ama roller kalemleri Kore üretimi.Paraya değiyo mu ya ben de çok hevesleniyorum ama bi cesaret edemedim. Bi de bu rotringlere güvenemiyorum rapid var bi yıl olmadan kaç kere tekledi hazırlıkta kalıyodum az daha rotring yüzünden
Scrikss diye bir marka var 30-40tl ye buna benzer bişey var onda da. Yerli markaymış galiba o da
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi