https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek/Kapusonlu-Kaban/3223307/585467
İzmit Symbol Lcw'de denk geldi bugün aldım.
İzmit Symbol Lcw'de denk geldi bugün aldım.
Ya dün ben de gördüm onu. Ne iştir o neyin nesi?Varım denilen biradan 3 tane artı cips
Efes'in ucuz ve dandik birası 7 tl civarında olması lazım ama içilmezBenzin.
Ya dün ben de gördüm onu. Ne iştir o neyin nesi?
Efes pilsen üretimi içimi kolay bi bira. Birahanede verilen sulu biralar kivamindaBenzin.
Ya dün ben de gördüm onu. Ne iştir o neyin nesi?
75amper macpower 270 lira.inci yigit aku filan ucmus zaten.inci 75amper 350 demisti saticiKaç TL hocam
Gece nasıl gözüktüğüne dair bi fotoğraf video vs paylaşabilir misin montajdan sonraOsram Night Breaker Laser (%130) aldım. Next generation olanlarından (%150 lik) alacaktım fakat 35 TL pahalıydı. Zaten normali de pahalı olduğu için ve aralarında çok fark olmadığını düşündüğüm için normalini aldım. 1 haftadır sağ kısa far ampülümüz yanmıyordu sonunda bunu da aradan çıkarttık.
Gece nasıl gözüktüğüne dair bi fotoğraf video vs paylaşabilir misin montajdan sonra
800x5.35+618=4900Iphone Xr 128 GB, sagolsun Amerikadan bi arkadas getiriyor
16 gb iphone 5s'imden beğendim Hayırlı olsun abi güle güle kullanIphone Xr 128 GB, sagolsun Amerikadan bi arkadas getiriyor
Hedef 2023 hocam nefes almak ucretli olacak insallahPoşet. Hamdolsun bugünleri de gördük.
Dunyanin en komik olaylarindan biri su poset olayi.Ben bu poşet kararını destekliyorum. Metro, decathlon gibi yerlerde eskiden beri ücretliydi zaten. Poşet israfı azalır, çevre kirliliği bir nebze azalır.