En Son Ne Aldınız?

On tampon, mantar babaya vurup tamponu catlattim, tampon tamir edilecek durumda olmasina ragmen ustundeki plastikleri tek tek satmadiklarindan, satanlarin da cok para istemesinden direk dolu tamponla degistirdim. Cicek gibi DIY oldu.

Not: tamponu arabayi m yapan birinden aldim ustunde kirmizi wrap vardi, alttakiler onlar. Hava sogudu aksam sokemedim onlari.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2019-02-16 at 22.54.03.jpg
    WhatsApp Image 2019-02-16 at 22.54.03.jpg
    995.3 KB · Görüntüleme: 95
On tampon, mantar babaya vurup tamponu catlattim, tampon tamir edilecek durumda olmasina ragmen ustundeki plastikleri tek tek satmadiklarindan, satanlarin da cok para istemesinden direk dolu tamponla degistirdim. Cicek gibi DIY oldu.

Not: tamponu arabayi m yapan birinden aldim ustunde kirmizi wrap vardi, alttakiler onlar. Hava sogudu aksam sokemedim onlari.

ouu geçmiş olsun, sökmesen de olur. Güzel duruyor :D

Allah sonumuzu hayretsin :D
DSC_147311.jpg

Akabinde
50a64e19-2703-4998-9d6c-86e87fdcd812.jpg

Almayı düşünen varsa parasına göre alabileceğiniz en güvenli kask, SHARP 5 yıldız ve DOT onaylı.
Ürün linki: https://urun.n11.com/kask/mt-kask-m...k-white-orange-sharp-test-5-yildiz-P117744677
Aldığım gün kargoya verildi ertesi gün elime ulaştı satıcıyı da tavsiye ederim yanında file de yollamış hediye olarak.
Birde almayı düşünen arkadaşlar indirim kuponu bölümüne "motosiklet11" yazarsa %11 indirim yapıyor kask fiyatında hatrı sayılır bir düşüş oldu benim için :D

Son düzenleme:
Stereo hoparlör kablosu (5tl)
5-6 aydır pc'de takılı ses sistemi bozuk sanıyordum dertli dertli cızırtılı müzik dinliyordum yenisini nasıl alcaz diye sorun kablodaymış :D