Masallah cok yuksek fiyat. Yastan dolayi falan mi ?1 Peşin 6 Taksitle Zorunlu Trafik Sigortası Aldım 1680 TL ödedim.
Mapfre Mix Trafik denen paket bakalım ne olacak avantajı nedir ne değildir tam anlamadım bilmiyorum , bilen varsa cevaplar beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 18264
Masallah cok yuksek fiyat. Yastan dolayi falan mi ?
Heee anladim hocam gecmis olsunYaştan dolayı etki olabilir ama indirim kademem düştü kaza yapınca sonuç olarak çıkan fiyat bu 2.0 Doblo+Ruhsat Kamyonet Olunca Birde
Heee anladim hocam gecmis olsun
Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallahHayırlısıyla ilk taşıtım olan bu oğlanı almış bulunmaktayım.
Alırım birer Maşallah
Hayırlı olsun kazasız belasızHayırlısıyla ilk taşıtım olan bu oğlanı almış bulunmaktayım.
Alırım birer Maşallah
Eyvallah Dr bey abicim teşekkür ederim.Hayırlı olsun kazasız belasız
Teşekkür ederim, ilk intiba olarak beklediğimden iyi diyebilirim İleride iyice anlayınca detaylı sorularınızı cevaplamak isterim.Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah
Çok merak ettiğim bir marka kullanıcı deneyimlerinizi yazarsınız ileride
20 yaşında arkadaşıma ilk araba olduğu halde sigorta 1100 falan tutmuştu sizinki baya iyiymiş1 Peşin 6 Taksitle Zorunlu Trafik Sigortası Aldım 1680 TL ödedim.
Mapfre Mix Trafik denen paket bakalım ne olacak avantajı nedir ne değildir tam anlamadım bilmiyorum , bilen varsa cevaplar beklerim
Ekli dosyayı görüntüle 18264
20 yaşında arkadaşıma ilk araba olduğu halde sigorta 1100 falan tutmuştu sizinki baya iyiymiş
Benim 600 liraydi bu seneHiç 1100 seviyesini göremedik yahu yaşım arkadaşından büyük ve şahsıma ait 4. aracım olmasına rağmen
Geçen yaz da böyle bi detaylı değişim olmuştu dimi sende ?
evetGeçen yaz da böyle bi detaylı değişim olmuştu dimi sende ?
Kardesim hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela gostermeden keyifle kullanmayi nasip etsinHayırlısıyla ilk taşıtım olan bu oğlanı almış bulunmaktayım.
Alırım birer Maşallah
Allah razı olsun abi çok teşekkürlerKardesim hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela gostermeden keyifle kullanmayi nasip etsin