Caddye
Sahler paspas
Paspas altına üstüne sermelik kağıt
Sahler paspas
Paspas altına üstüne sermelik kağıt

Son düzenleme:
Altına kağıdı kuruyana kadar nem alsın diye anlarım da, üstüne neden? Onu anlamadımCaddye
Sahler paspas
Paspas altına üstüne sermelik kağıtEkli dosyayı görüntüle 49862Ekli dosyayı görüntüle 49863Ekli dosyayı görüntüle 49864
Altına taban halısına toz geçmesin nem alsın diye, üstünede yıkamacıların mantığı geç kirlensin diye serdim. Yoksa 1 hafta zor gidiyor temizlik.Altına kağıdı kuruyana kadar nem alsın diye anlarım da, üstüne neden? Onu anlamadım
5 aydır falan kullanıyorum fiyatına göre iyi ama önceki kullandığım qcy t13 e göre kutunun şarj seviyesini göremiyor olmak kötü. Uygulamadan falan görünüyodur belki ama sürekli arkada çalışan bi uygulama da işime gelmez diye bakmadım hiçAnker Soundcore R50i Bluetooth kulaklık. 5-10dk müzik dinledim, bas vs. beğendim. Haylou gt1 - pro'nun sol kulaklık 15 dakika sonunda kapanmaya başlayınca veda ettim ben de.
Onu ben de aradım, kutunun çalışıp çalışmadığı anlaşılıyor sadece maalesef.5 aydır falan kullanıyorum fiyatına göre iyi ama önceki kullandığım qcy t13 e göre kutunun şarj seviyesini göremiyor olmak kötü. Uygulamadan falan görünüyodur belki ama sürekli arkada çalışan bi uygulama da işime gelmez diye bakmadım hiç