En Son Ne Aldınız?

Caddye
Sahler paspas
Paspas altına üstüne sermelik kağıt
IMG_0463.jpeg
IMG_0467.jpeg
IMG_0465.jpeg

Son düzenleme:
Anker Soundcore R50i Bluetooth kulaklık. 5-10dk müzik dinledim, bas vs. beğendim. Haylou gt1 - pro'nun sol kulaklık 15 dakika sonunda kapanmaya başlayınca veda ettim ben de.

Anker Soundcore R50i Bluetooth kulaklık. 5-10dk müzik dinledim, bas vs. beğendim. Haylou gt1 - pro'nun sol kulaklık 15 dakika sonunda kapanmaya başlayınca veda ettim ben de.
5 aydır falan kullanıyorum fiyatına göre iyi ama önceki kullandığım qcy t13 e göre kutunun şarj seviyesini göremiyor olmak kötü. Uygulamadan falan görünüyodur belki ama sürekli arkada çalışan bi uygulama da işime gelmez diye bakmadım hiç

5 aydır falan kullanıyorum fiyatına göre iyi ama önceki kullandığım qcy t13 e göre kutunun şarj seviyesini göremiyor olmak kötü. Uygulamadan falan görünüyodur belki ama sürekli arkada çalışan bi uygulama da işime gelmez diye bakmadım hiç
Onu ben de aradım, kutunun çalışıp çalışmadığı anlaşılıyor sadece maalesef.

550₺ tutarında benzin
Araba bagaj bağlama kemeri (cırtcırtlı şeylerden)
UMBRELLA CORPORATION Markalı boyun askısı & kartlık
universal akü tutucu braket
1/4 inç vidalı uçlar için mıknatıslı 20° döner uç

5-6 senedir Philips MG3730 tıraş makinesi kullanıyorum, ondan çok memnunum ama başka yerde unutunca makine ihtiyacım oldu. Geçen gün yedek makine olsun şimdi de işimi görsün derken bir markette denk geldi. Şekil şemalini beğendim. İnternetten de bir tık ucuzdu hatta yemek kartıyla aldım 😂

1742792212773.jpeg

Kaliteli duruyor, Philips şarjda çalışmazken bu kablolu olarak da çalışıyor (type C kablo). Ayarlı başlık yok, ben 2mm sakal için kullanıyorum yeterli geldi. Motoru da güçlü. Ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum, ilk kullanım deneyimi güzel fiyat performans.

Son düzenleme: