Aracı satan abimiz biraz süreçten bunalmış. 580'den buralara inmiş.
Kendisi ekspere bu kadar para vermeye gerek yok, ne olacak ki diyordu. Hatta aracın başında da hiç gerek yok.Alın gidin bile dedi.Bizde kesin araçta bir şey var dedik, öncesinde de detaylı kaza sorgulaması yaptık ve eksper ücreti riskine girelim deyip gittik. Abimiz ben karışmam hiç bir şekilde ne çıkarsa çıkar ben bilemem, bende olan her şeyi anlattım dedi. Böyle olunca alıcılar muhtemelen riske girmek istemedi. Yaşı büyük, bu olaylara uzak biri sanıyorum.
Aracın şase podye airbag gibi yerleri temizdi. Ağır bir kazası yoktu. Tampon vs. çok kötü boyanmış.Kozmetik olarak araba çok yorgundu açıkcası, onunda etkisi vardı sanırım.Biraz nasip, biraz denk geldi. 2 aydır bir sorun yok şükür. Sadece VAG'a bakan motor ustamız motora okey verdi. Ufak tefek kozmetik detayları da biz arkadaşımla hallediyoruz. Çıkma bir iki parça da bulduk. Biraz nasip gerçekten.
Alan arkadaş ilk başta hata mı ettik diye bile düşündü, benim imkanım olsa o an alırdım herhalde aracı. Çünkü bunlarda kronik direksiyon logosu, iç trimlerde çizilme vs. var. Ama boyadık, logoyu değiştirdik derken araç bi anda kendine geldi. Bir tampon boyası bir pasta cilaya kendi ederinin üstüne bile gidebilir. Hala daha omurgası düzgün arabaların uyguna düşebildiği görmüş olduk bizde.