En Son Ne Aldınız?

1000 TL V Power Benzin
Dyson V12 Slim için Orijinal HEPA Filtre
60x210 cm sineklik
1200 TL LPG PO Otogaz
Photon 9’lu T10 Beyaz LED
Arçelik Klima Kumandası
Nilfisk Süpürge Orijinal HEPA Filtre
Roborock S6 MaxV Orijinal HEPA Filtre
2x Raid Sivrisinek Likit +2 yedek likit

5x Heydoo Kuzu Etli Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 25kg
600₺ tutarında benzin

samsung ar35 12000 btu klima 28 bin tl peşin fiyatına 6 taksit imkanı vardı
Samsung resmi sitesinde öğrencilere,bazı özel sektörlere, memurlara özel indirimler oluyor.
Bi bakmakta fayda var.

Bende aldım aynı klimadan dış ünite bi tık sesli geldi ama servis normal diyor. Tek eksisi wifi olmaması şu anlık

Son düzenleme:
Arkadaşlar en ucuz ve mantıklı 9000 btu klima hangisi, yakın zamanda alan olduysa bilgilendirirse sevinirim. Dijitsu düşünüyorum, 21 bine a101'de satılıyor.

Arkadaşlar en ucuz ve mantıklı 9000 btu klima hangisi, yakın zamanda alan olduysa bilgilendirirse sevinirim. Dijitsu düşünüyorum, 21 bine a101'de satılıyor.
9000btu yerşne bütçeniz varsa 12000btu almanızı öneririm. Neden derseniz zaten Türkiye'de hava sıcaklıkları yüksek ve oda m2leri fazla o yüzden yeterince soğutmaz.

9000btu yerşne bütçeniz varsa 12000btu almanızı öneririm. Neden derseniz zaten Türkiye'de hava sıcaklıkları yüksek ve oda m2leri fazla o yüzden yeterince soğutmaz.

Evet baktığım Dijitsu zaten 12000 btu'muş;

Bu arada ben çatı katındaki odamda 5 yıldır Arçelik Ekolojik İnverter kullanıyorum, 7000 btu olmasına rağmen klimasız yazın cehennem sıcağı olan oda klimayla birlikte 5-10 dakikada buz gibi oluyor. Üstelik klimayı hiç 22 derecenin altına düşürmeden en düşük fanda genellikle 24-25 derecelerde uyku moduyla tüm gece kullanıyorum. Bu klima da çatı arası bir odaya alınacağı için 9000'lik daha mantıklı ama 12000 liğe gerek var mı bilemedim. Yine de fiyatı itibariyle çok daha mantıklı görünüyor diye bunu düşünüyorum.

Evet baktığım Dijitsu zaten 12000 btu'muş;

Bu arada ben çatı katındaki odamda 5 yıldır Arçelik Ekolojik İnverter kullanıyorum, 7000 btu olmasına rağmen klimasız yazın cehennem sıcağı olan oda klimayla birlikte 5-10 dakikada buz gibi oluyor. Üstelik klimayı hiç 22 derecenin altına düşürmeden en düşük fanda genellikle 24-25 derecelerde uyku moduyla tüm gece kullanıyorum. Bu klima da çatı arası bir odaya alınacağı için 9000'lik daha mantıklı ama 12000 liğe gerek var mı bilemedim. Yine de fiyatı itibariyle çok daha mantıklı görünüyor diye bunu düşünüyorum.
M2 hesabı ve genel enerji hesabı yapın. Çatı katı çayıdan dolayı daha fazla ısınabilir onu da düşünmek lazım.