1 tane daha varmış 2100lükabime 2 tane radar cezası kağıdı (4.5k ₺ + 2.1k ₺)

1 Çankırı, 2 tokat
1 tane daha varmış 2100lükabime 2 tane radar cezası kağıdı (4.5k ₺ + 2.1k ₺)
Samsung resmi sitesinde öğrencilere,bazı özel sektörlere, memurlara özel indirimler oluyor.samsung ar35 12000 btu klima 28 bin tl peşin fiyatına 6 taksit imkanı vardı
Bunu birine hediye edip, ofiste kullandığım dijitsu vantilatörden aldım. Zaman ayarına ihtiyacım varmış kumtelde o yoktuBi tane kumtel vantilatör aldım hiç hoşuma gitmedi kurarken kırdığım için iade edemiyorum mecbur kullancam, önermem
9000btu yerşne bütçeniz varsa 12000btu almanızı öneririm. Neden derseniz zaten Türkiye'de hava sıcaklıkları yüksek ve oda m2leri fazla o yüzden yeterince soğutmaz.Arkadaşlar en ucuz ve mantıklı 9000 btu klima hangisi, yakın zamanda alan olduysa bilgilendirirse sevinirim. Dijitsu düşünüyorum, 21 bine a101'de satılıyor.
9000btu yerşne bütçeniz varsa 12000btu almanızı öneririm. Neden derseniz zaten Türkiye'de hava sıcaklıkları yüksek ve oda m2leri fazla o yüzden yeterince soğutmaz.
M2 hesabı ve genel enerji hesabı yapın. Çatı katı çayıdan dolayı daha fazla ısınabilir onu da düşünmek lazım.Evet baktığım Dijitsu zaten 12000 btu'muş;
![]()
Bu arada ben çatı katındaki odamda 5 yıldır Arçelik Ekolojik İnverter kullanıyorum, 7000 btu olmasına rağmen klimasız yazın cehennem sıcağı olan oda klimayla birlikte 5-10 dakikada buz gibi oluyor. Üstelik klimayı hiç 22 derecenin altına düşürmeden en düşük fanda genellikle 24-25 derecelerde uyku moduyla tüm gece kullanıyorum. Bu klima da çatı arası bir odaya alınacağı için 9000'lik daha mantıklı ama 12000 liğe gerek var mı bilemedim. Yine de fiyatı itibariyle çok daha mantıklı görünüyor diye bunu düşünüyorum.
Adana üretim Fujiplus öneririmArkadaşlar en ucuz ve mantıklı 9000 btu klima hangisi, yakın zamanda alan olduysa bilgilendirirse sevinirim. Dijitsu düşünüyorum, 21 bine a101'de satılıyor.
Adana üretim Fujiplus öneririmEvde 2 adet var kullanıyoruz böyle bir soğutma yok
![]()
Kairalar var midea üretimi. Wifi li hemde. Ben onu öneririm.Arkadaşlar en ucuz ve mantıklı 9000 btu klima hangisi, yakın zamanda alan olduysa bilgilendirirse sevinirim. Dijitsu düşünüyorum, 21 bine a101'de satılıyor.