En Son Ne Aldınız?

2 sene önce vites topuzuna 15k isteyen ford utanır mı, sanmam
Özel servis fiyatı tabi ama pejo grubu parça fiyatı olarak hiç üzmedi.

Daha taktırmadım ama araç arıza ışıgı yaktı. Pc ye bagladık turbodan vermiş. Ya elektrovana ya da turbo dediler. Ben kötü ihtimali kabullendim ama araçta hiçbir çekiş düşüklüğü veya duman atma yok. Enteresan

Teşekkür ederim. Suvların neden çok tuttugunu kullanınca anladım ama 308 le 3008 arasındaki fiyat farkına değer mi koca bir soru işareti.
Bugüne kadar 6 aracım oldu.Hepsi de sedan kasaydı.Nasip olursa bir sonraki suv olsun istiyorum.Fiyat farkı marka ve modele göre çok değişiyor tabi.Yüksekliği dışında Suv modellerin sedan modellere göre herhangi bir avantajı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Siz ne gibi farklar gördünüz?

Bugüne kadar 6 aracım oldu.Hepsi de sedan kasaydı.Nasip olursa bir sonraki suv olsun istiyorum.Fiyat farkı marka ve modele göre çok değişiyor tabi.Yüksekliği dışında Suv modellerin sedan modellere göre herhangi bir avantajı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Siz ne gibi farklar gördünüz?
Hocam yüksekliğin verdiği güven hissi,kaputu görebiliyor olmak, cam tavan yoksa bile tavan yüksekliğinden içerinin ferah oluşu, yine hacim anlamında eşya gözlerinin bolluğu. En basitinden kol dayama içi bile hangar gibi, doldurmak imkansız. Bunlar bana yine çok bir şey ifade etmiyor ama kadınlar için önemli şeyler.
Birde aynı model 308 in active paketinde geri görüş falan opsiyonken, bunda hayalet ekran,kamera,ön arka sensör,arka kol dayama, kablosuz şarj falan standart. Daha dolu yani.
Yoksa sürüşte hb lerden en azından 308 e göre kesinlikle bir artısı yok.

Kısaca oldugundan daha pahalı bir şey sürüyor gibi hissediyorsunuz, ilizyon da denebilir.

Son düzenleme:
630₺ tutarında benzin
rot&balans hizmeti
plastik şişe ucuna takılan matkap tozu toplayıcı
analog pilsiz milsiz fosforlu termometre+nemölçer
Mugen karabinalı anahtarlık
Rockstar Games anahtarlık
wankel rotary dönerli anahtarlık

evet, yine t*muya düştüm

• Haha
Tepkiler: OguzhanC
henüz değil ama sanırım şanzımanı kucağıma aldım. 180 binde yağı bile değişmemiş DSG duyan usta çok heycanlandı görmem lazım bunu mutlaka gel dedi.

Kavrama - volan - şanzıman/mekatronik yağları - genel temizlik - periyodik bakım 60bin dolar
Bizim sattığımız Golf'ün de 190 bin km boyunca yağı kavraması vs degişmemişti :) 60 bin kabul edilebilir geçmiş olsun.

Aylar önce bu üründen almıştım. Kullandığım süre boyunca artı ve eksilerini yazmak istiyorum.

Ürün normal bir sim kart ile çalışıyor ve data hattı olarak sim kart satın almanızı tavsiye ederim. Bu şekilde daha kârlı oluyor ve aylık ortalama 2-3 gb internet harcaması oldu. Ben 3 aylığına tt mobilden 30 gb data hattını 400 tl'ye satın almıştım ama internet harcama durumu kameranın çalışma sıklığına göre değişir.

Kamerayı yaylada arıların yakınına kurduk, gündüz ve gece çekimi kalite olarak gayet başarılı, zifiri karanlıkta bile kötü değil. Kameradan memnun olmadığım bir durum var ve biraz can sıkıcı. Bazen kameranın hareket algılama modu hiç kararlı çalışmıyor. kamera, yakınında uçan büyük sineği bile tespit edebiliyor ama bazen koca insanı bile tespit edemiyor. Hatta daha kötüsü, arıların bulunduğu yere koyun sürüsü girip telleri kopardı ve kamera herhangi bir hareketi tespit dahi edememiş. Büyük ihtimal bu durum piyasadaki benzer diğer kameralarda da vardır. Çünkü çoğunun yazılımı o-kam pro diye aynı gözüküyor.

Batarya konusunda ise hiç sorun yok. Bataryası güneş enerjili panelle şarj oluyor ve rahatlıkla batarya bitmeden günü çıkarıyor.

1250 TL LPG
2013 Elantra için MGA Direksiyon Zembereği
2x WD Purple 4 TB HDD
480 TL'ye Turkcell'den 10 GB paket
2200 TL Prins Technomax Plus LPG Bakımı