En Son Ne Aldınız?

Bizim ülkede en karışık şeylerden birisi su arıtma cihazı filtreleri galiba. Yok şu marka yok bu marka derken arıtmacılar bir filtre değişimine 2000 tl istiyordu, ben de chatgpt'ye sorarak bunu sipariş ettim;

Umarım uyumludur, geçmişte 6 filtre kullandım, şuan 5 filtre takılı, şimdi yine 6 filtreli takmayı istiyom, umarım uyumsuzluk olmaz.

Bizim ülkede en karışık şeylerden birisi su arıtma cihazı filtreleri galiba. Yok şu marka yok bu marka derken arıtmacılar bir filtre değişimine 2000 tl istiyordu, ben de chatgpt'ye sorarak bunu sipariş ettim;

Umarım uyumludur, geçmişte 6 filtre kullandım, şuan 5 filtre takılı, şimdi yine 6 filtreli takmayı istiyom, umarım uyumsuzluk olmaz.
Senelerdir brita filtre kullanıyoruz. o zamandan beri bizim evde sudan zehirlenme vakası olmadı. ama yazın ablamın evde taze filtresi değiştirilmiş su arıtma cihazı var, istanbul'da bizimkiler zehirlendi perişan oldular.

Senelerdir brita filtre kullanıyoruz. o zamandan beri bizim evde sudan zehirlenme vakası olmadı. ama yazın ablamın evde taze filtresi değiştirilmiş su arıtma cihazı var, istanbul'da bizimkiler zehirlendi perişan oldular.
Büyük şanssızlık olmuş, geçmiş olsun. Çevremizde su arıtma cihazı kullanan çok insan var ve memnun olmayan yok. Su arıtma cihazları gerçekten suyu doğru şekilde arıtıyor mu bilmiyorum ama damacana fiyatlarıyla yarışamayacağımıza eminim.

Büyük şanssızlık olmuş, geçmiş olsun. Çevremizde su arıtma cihazı kullanan çok insan var ve memnun olmayan yok. Su arıtma cihazları gerçekten suyu doğru şekilde arıtıyor mu bilmiyorum ama damacana fiyatlarıyla yarışamayacağımıza eminim.
Biz de 9 yıldır arıtma cihazı kullanıyoruz.O zaman sıkı şekilde araştırıp kaliteli bir ürün almıştım.Bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.Filtre sayısı,deposunun ve filtrelerin zamanında değişimi önemli noktalar.
Yıllık 2500-3000 TL gibi bir bakım fiyatı oluyor.

Biz de 9 yıldır arıtma cihazı kullanıyoruz.O zaman sıkı şekilde araştırıp kaliteli bir ürün almıştım.Bugüne kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.Filtre sayısı,deposunun ve filtrelerin zamanında değişimi önemli noktalar.
Yıllık 2500-3000 TL gibi bir bakım fiyatı oluyor.
İnanın o ücretin anca yarısı filtre fiyatıdır. 4000 tl'ye aldığım su arıtma cihazının filtre değişimine 2000-2500 tl istediler. Taktıkları filtreler ise ne kadar kaliteli belli değil, o yüzden en iyisi filtreyi alıp kendimiz değiştirmeliyiz.

Biz de brita kullanıyoruz sürahi seklinde 3.5 litre olandan. Filtrelerin fiyatları oyle pahali degil ve kullanıma gore 1 1.5 ay gidiyor. Yıllık indirim dönemlerine denk getirirseniz toplu da alabilirsiniz. Suyun tadı da oldukca guzel. Bu zamana kadar hic hastalanmadık. Bunu almadan once mutfağa su arıtma taktiracaktik ama çok pahalı fiyatları

Biz de brita kullanıyoruz sürahi seklinde 3.5 litre olandan. Filtrelerin fiyatları oyle pahali degil ve kullanıma gore 1 1.5 ay gidiyor. Yıllık indirim dönemlerine denk getirirseniz toplu da alabilirsiniz. Suyun tadı da oldukca guzel. Bu zamana kadar hic hastalanmadık. Bunu almadan once mutfağa su arıtma taktiracaktik ama çok pahalı fiyatları
Brita'yı duymuştum ama su arıtma cihazı almayı tercih etmiştik. Bugün filtreleri kendim değiştirdim, filtre değiştirmeyi biraz fazla geciktirince filteler çamur gibi olmuştu, gerçekten tiksindiriciydi. Bakalım 700 tl'ye aldığım filtreler ne kadar randıman vericek.

önümüzdeki yıl ben de böyle bir şey almayı düşünüyorum ama otomobil ruhsatlısından. Ne kadar kullanırsınız bilmem ama kullandıkça yorumlarını bekliyorum =)
Bir sene kadar önce yine aynı motora sahip, 2006 modeli vardı. Korkulan bir motor olduğunu söylüyorlar lakin ben iki arabada da problem yaşamadım. Yeni aldığımın motor yürüyen kondisyonu bir öncekine göre daha iyi ama onu söyleyebilirim. Zaten hemen hemen her şeyi yenilemişlerdi. Isıtma bujileri problemliydi, aldıktan bir gün sonra onları da yaptırdım. Uzun yolda ivmesini aldıktan sonra gidişi ve yola oturması güzel. Motor sesi ve vibrasyon çok fazla. Pedal hissiyatına alışmak lazım. Gaz pedalının da fren pedalının da debriyaj pedalının da ufak bir kısmı bomboş. İki arabada da aynıydı. Direksiyon böyle bir arabadan beklenmeyecek kadar yumuşak. Kabaca böyle özetleyebilirim, uygun bir anda arabanın fotoğraflarını da ekleyeceğim.