En Son Ne Aldınız?

Çorap alsanız iyiydi ben baya verim aldım çoraptan yıllarca
Mümkün olduğunda babamın kararlarına karışmıyorum. Zaten TCS'yi ve hill holderı açık unutmuş yokuşta arabayı itmeye çalışıyorum milim oynamıyordu. Sonra bindim sinirle lastikleri yaka yaka yokuşu çıkardım.
(Araba bi aydır çalışmıyordu bugün sanayiden çıkardık o yüzden yazlıkları üzerindeydi)

Yine saat (bu kez eşime) ve yine bir dolma kalem (kardeşime hediye) 😬Saat olaylarındaki çılgınlık Türkiye’ye de sıçramış. Waitlist olayları şaşırtıcı derecede fazlalaşmış.

İstanbula gittikten sonra hiç yerimizde durmadık
@Basri Amca alışverişe çıktık
3XLevis kot
2x Reebok günlük ayakkabı
2x mavi marka antrasit şardonsuz tişört
@Basri Amca 1400gsm igl marka twisted pile havlu hediye etti

Haricen amcama 0km Forest Lake renginde Volvo EX40 aldık
Volvo için Endura Touch it Away 190 mikron full ppf
Oracal CA %15 ışık geçirgenliğine sahip film
Ppf ve film için aracı olduğu için @Jeff Hardy dostuma teşekkür ederim.
Final böyle oldu bir maşallah alırız 🧿

1ac516c7-515f-4884-8759-ddd55f1db90a.jpeg

Haricen İstanbul Aydın arası bolca köprü ve otoyol ücreti
1800₺ kadar hızlı şarj bedeli
İzmir-istanbul uçak bileti
Bolca eft ücreti
Eve dönünce caddye 49 litre maxot
3 litre sheel cam suyu
2x hella marka hybrid silecek

Son olarak @Basri Amca xbox controller hediye etti kendisine teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Clio için
Elf adını hatırlamadığım seri 10w40 yağ
Mais hava filtresi
Mais yağ filtresi
Mais polen filtresi
Bakım işçiliği

Panda için
Triger sente kontrol hizmeti (cihazla (multiecuscan) tespit edilebildiğini sonradan öğrendik)
Eksantrik selenoid valf
Valfle çözülemeyen durum için beyin tamir hizmeti
Lastiğine bir adet yama
Bir çift bosch eco silecek

Opet'ten 3 jeton(şlak diye %20 zammı yapıştırmışlar 30tl olmuş)
Vivident sakız
Islak mendil
Soma'da Shell'in kendi yıkamasında, 25-30₺ tek yıkama fiyatı. 2 köpük 3 yıkama 1 hava 1 süpürgeye 200 gibi rakam ödedim. Ve ilk defa bir petrol köpüğünü bu kadar iyi buldum, ciddi çıkardı lekeleri. Manisa'ya road-trip + oto yıkama etkinliği yapalım. :D

• Haha
Tepkiler: Alper45
Soma'da Shell'in kendi yıkamasında, 25-30₺ tek yıkama fiyatı. 2 köpük 3 yıkama 1 hava 1 süpürgeye 200 gibi rakam ödedim. Ve ilk defa bir petrol köpüğünü bu kadar iyi buldum, ciddi çıkardı lekeleri. Manisa'ya road-trip + oto yıkama etkinliği yapalım. :D
Gelirseniz paça icirmeden göndermem :) (lütfen yolunuz düşerse haberdar edin çorba ısmarlamak isterim)

İzmit- Yahyakaptan Opet'te jetonun tanesi 100 lira ve sırayla uğraşıyoruz desem ?
Doğukışla Total'de 60₺'den yıkıyordum. Dün uğradım %50 zam yapmışlar tanesi 90₺ olmuş. 2 su 1 köpük alınca 270₺ yapıyor. 500₺'ye iç dış yıkayan oto yıkamacının 2026 fiyatı ne olacak bakalım.