Dell G3223Q monitör
NB vesa monitör tutucu
Hoodie
vesa ayak adaptörü
2 kollu vesa monitör ayağı
350₺ tutarında benzin
NB vesa monitör tutucu
Hoodie
vesa ayak adaptörü
350₺ tutarında benzin
Hocam iptal mi etsemHayırlı olsun. Megane için 225/45/17 ölçüsünü alıp kullanmıştım. Tutuş kabiliyetini çok çabuk kaybetmişti, ben memnun kalmamıştım. Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum.
Pişman olacağın hiçbir şey göremedim ben kardeşim hayırlı olsun
Hocam bizde de hava temizleyici var. Yanlış bilmiyorsam 3C modeli olması lazım. Birinde kalpxiaomi purifier 4 compact aldım kesinlikle memnun değilim kötü kokuyu yok edemiyor ve algılayıp yüksek hızda çalışmıyor
Kasa & PSU dışında hepsi çiççekk... Güle güle kullan. Ben olsam güç kaynağı daha kaliteli olan bir kasa tercih ederdim.
Hocam modlarini biliyorum otomatik modda kötü kokuyu algılamasi gerekirdi. Ayrica en yüksek modda çalışsa bile yinede kötü kokuyu engellemiyorHocam bizde de hava temizleyici var. Yanlış bilmiyorsam 3C modeli olması lazım. Birinde kalp, diğerinde de
olmak üzere 2 farklı modu olduğunu hatırlıyorum.
Kalp modunda daha yüksek hızda çalışıyor, diğeri de uyku/gece modu olduğu için daha düşük hızda çalışıyor diye biliyorum.
Model itibarı ile farklar olabilir, umarım faydalı olur.
xiaomi purifier 4 compact aldım kesinlikle memnun değilim kötü kokuyu yok edemiyor ve algılayıp yüksek hızda çalışmıyor
İki ürün arasında kalıp taşıması daha kolay olduğu için compact modelini tercih etmiştim ama cidden hiçbir faydasını göremedim. Kullanıldığı için iade alacaklarını da zannetmiyorumBiz de geçen ay aynısının Lite'sini aldık, ortamda biri sigara içiyorsa sigara kokusu daha bana gelmeden anında hızlanarak çalışıyor ve kokuyu yok ediyor, tozu vs zaten söylemiyorum geçenlerde baktım filtrede epey toz vardı elime geldi hepsi. Otomatik modda 7/24 sürekli çalışıyor, ortalama 50 metrekarelik alanda kullanıyoruz.
910₺ tutarında benzinDell G3223Q monitör
NB vesa monitör tutucu
Hoodie
vesa ayak adaptörü
350₺ tutarında benzin
çook uzun zaman önce öğrenciyken fx991ex almıştım. Ömürlük makineCasi FX-991CW