Nothing Phone 3 512/16, Oneplus'ın eski zamanlarından sonra ilk defa beni heyecanlandıran bir android telefon oldu.
Beklediğim bir fiyatı vardı.
O fiyatta gelse telefona alarm kurup destek amaçlı bir adet sipariş için hazırlanmıştım ama SUV ile aynı fiyat ile sedan pek mantığıma yatmadı.
Güzel araç ben beğendim.
Siyasi bir obje olarak kullanılması beni de irrite ediyor ancak bu markayı ve ürünü desteklemeye çok engel olmamalı.
Duruma göre ilerleyen dönemlerde (kredi imkanları ile) +1 araç için izlemeye devam edeceğim.
Kullanıcı olarak yorumlarını çok merak ediyorum hocam. Güle güle kullan.Nothing Phone 3 512/16, Oneplus'ın eski zamanlarından sonra ilk defa beni heyecanlandıran bir android telefon oldu.
Teşekkür ederim hocam. Bir müddet kullanayım, net bir fikrim oluşunca mutlaka ulaşırım sizeKullanıcı olarak yorumlarını çok merak ediyorum hocam. Güle güle kullan.
Ben böyle yazdım da, iptal ettim bunu4xHankook Ventus Prime 4 215/55R17
Audi Q2 35TFSI AdvancedAdidas Breaknet 2.0 Erkek Beyaz Günlük Spor Ayakkabı (intersport'dan 700TL/4taksit gibi komik bir fiyata.)
Sahler Havuzlu Premium Oto Paspas Takımı (Alıp aldırıp hiçbir zaman pişman olmadığım fiyatının hakkını veren gerçekten uygun fiyatlı yerli ürün.)
Rizline Bagaj Havuzu
Carlinkit Mini Ultra 3 (Aracı kablosuz carplay desteklemeyen varsa alıp kullanabilir gayet kablo ile bağlanmış gibi çalışıyor.)
Varta 2x CR2032 Kumanda Pili (Arabanın sene-i devriyesi dolmadan anahtar pili bitti.)
Hotiç Hakiki Deri Yaya Siyah Bot (Sadece 41 numarası kalmış uygun olan varsa bakabilir bence fp ürün.)
Hız Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Seti
Rotring Rapid 0.7mm Versatil Kalem
Audi Q2 35TFSI Advanced
Yataş Aden Çift Kişilik Uyku Seti (Ek kuponuyla beraber baya iyi fiyat ihtiyacı olan değerlendirsin.)
Kapı Pencere Fitili Kauçuk Lastik 10 Metre
Mavi Marcus Vintage Mavi Kot (Hb'nin düzenli verdiği 800-200 giyim koduyla mağaza/3 fiyatına geliyor yaklaşık.)
Tefal Festive Manuel Rondo (İndirimde tedarik edemeyince farkı ödeyip farklı satıcıdan tedarik ederek gönderen hb'yi tebrik ederim.)
Bir buket çiçek.
Ayakkabıların, soru bankasının arasına 3.5 milyoncuk sıkışmış.Adidas Breaknet 2.0 Erkek Beyaz Günlük Spor Ayakkabı (intersport'dan 700TL/4taksit gibi komik bir fiyata.)
Sahler Havuzlu Premium Oto Paspas Takımı (Alıp aldırıp hiçbir zaman pişman olmadığım fiyatının hakkını veren gerçekten uygun fiyatlı yerli ürün.)
Rizline Bagaj Havuzu
Carlinkit Mini Ultra 3 (Aracı kablosuz carplay desteklemeyen varsa alıp kullanabilir gayet kablo ile bağlanmış gibi çalışıyor.)
Varta 2x CR2032 Kumanda Pili (Arabanın sene-i devriyesi dolmadan anahtar pili bitti.)
Hotiç Hakiki Deri Yaya Siyah Bot (Sadece 41 numarası kalmış uygun olan varsa bakabilir bence fp ürün.)
Hız Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Seti
Rotring Rapid 0.7mm Versatil Kalem
Audi Q2 35TFSI Advanced
Yataş Aden Çift Kişilik Uyku Seti (Ek kuponuyla beraber baya iyi fiyat ihtiyacı olan değerlendirsin.)
Kapı Pencere Fitili Kauçuk Lastik 10 Metre
Mavi Marcus Vintage Mavi Kot (Hb'nin düzenli verdiği 800-200 giyim koduyla mağaza/3 fiyatına geliyor yaklaşık.)
Tefal Festive Manuel Rondo (İndirimde tedarik edemeyince farkı ödeyip farklı satıcıdan tedarik ederek gönderen hb'yi tebrik ederim.)
Bir buket çiçek.