En Son Ne Aldınız?

100'lü plastik anahtarlık (emlakçı spec)
Technosmart Solar Güneş Enerjili 122 Ledli Kumandalı Hareket Sensörlü Bahçe Aydınlatma Sokak Lambası
Geçtiğimiz hafta 6 kez benzin
Adam arabada yaşıyor, eve ihtiyaç molasına giriyor. Taksici olsa izbe bir yerde gasp edilir, minibüs şoförü olsa değnekçisi tarafından tacize uğrardı.

25288609.webp

Creative x4 ses kartından sonra z906 5+1'i de alıp oyunlarda ve filmlerde güzel bir kombin oluşturabilirim umarım.

Abi çok sık yol yapıyorsun jazz seni yormuyor mu?
bir tane mondeo çözmek lazım aslında
Parçası nispeten bol bulunan, işçiliği de nispeten pahalı olmayan b sınıf araçlarda uzun yoldan kaynaklı maliyet az olabiliyor. Segment yükseldikçe uzun yol konforu tabi ki artıyor ama yürütme maliyeti de o oranda artıyor. Jazz'a yaptırılan işlemleri mondeo, passat gibi araçlara yaptırmaya kalksan bir ton masraf.

bir tane mondeo çözmek lazım aslında
Düşük km temiz olanları çok az var
Parçası nispeten bol bulunan, işçiliği de nispeten pahalı olmayan b sınıf araçlarda uzun yoldan kaynaklı maliyet az olabiliyor. Segment yükseldikçe uzun yol konforu tabi ki artıyor ama yürütme maliyeti de o oranda artıyor. Jazz'a yaptırılan işlemleri mondeo, passat gibi araçlara yaptırmaya kalksan bir ton masraf.
Sadece konfor odaklı düşünmüştüm, belli ki @bt abi otobüs şoförü gibi yol yapıyor :)

Düşük km temiz olanları çok az var

Sadece konfor odaklı düşünmüştüm, belli ki @bt abi otobüs şoförü gibi yol yapıyor :)
Bütçe kısıtlıysa, çok para harcamak istemiyorsan, uzun yol çok yapan kimseler için mümkün olduğunca yürütme maliyeti az olan arabalar daha uygun oluyor. Özelliği, segmenti arttıkça masrafı da başa bela oluyor. Hele otobüs gibi yol yapılıyorsa dayanıklılık / yürütme maliyeti dengesi çok daha önem arz ediyor. Yoksa B6 passat, accord vs gibi araçlar da alınabilir ama uğraştırır :D

Bütçe kısıtlıysa, çok para harcamak istemiyorsan, uzun yol çok yapan kimseler için mümkün olduğunca yürütme maliyeti az olan arabalar daha uygun oluyor. Özelliği, segmenti arttıkça masrafı da başa bela oluyor. Hele otobüs gibi yol yapılıyorsa dayanıklılık / yürütme maliyeti dengesi çok daha önem arz ediyor. Yoksa B6 passat, accord vs gibi araçlar da alınabilir ama uğraştırır :D
K24 Accord 😎

Şöyle bir şey yakaladım ihtiyacı olan varsa benim gibi bence çökülesi duruyor.

2026 üretim büyük ihtimalle ya Romanya yada İtalya üretimi gelecek
Satıcı sağlam güvenilir
Peşin fiyatına 9 taksit ile ayda 1300 tl ödemeyle enflasyona zaten yenilecek ortalama 4 sene gitse 50k km yapsa mis gibi :D
Tabi @Cenk abi ne der bu lastiğe bilmiyorum :D

Adsız.jpg

Şöyle bir şey yakaladım ihtiyacı olan varsa benim gibi bence çökülesi duruyor.

2026 üretim büyük ihtimalle ya Romanya yada İtalya üretimi gelecek
Satıcı sağlam güvenilir
Peşin fiyatına 9 taksit ile ayda 1300 tl ödemeyle enflasyona zaten yenilecek ortalama 4 sene gitse 50k km yapsa mis gibi :D
Tabi @Cenk abi ne der bu lastiğe bilmiyorum :D

Ekli dosyayı görüntüle 55998
Islak ve kuruda fren mesafesi biraz uzun ama onun dışında fena olmayan ortalama bir lastik. Fiyatının uygunluğuna bakılınca tercih edilmesi mantıksız değil. 50k km goturmeyebilir ama yinede fiyatına oranla makul tercih. Güle güle kullan kardeşim