En Son Ne Aldınız?

Forumda tv konusu şansa denk gelmişken. 10 gündür gayet memnunuz:
Samsung 65qn70f
Hayırlı olsun. 1 yıldan fazladır 75qn70f kullanıyoruz, ben aşırı memnun değilim. MiniLED diye özellikle seçtim, fiyatı da ilk çıktığı zaman almamıza rağmen gayet uygundu ancak 3 zone mini led beklediğimden biraz daha vasat çıktı. Yine de bizimkiler keyifle izliyor ve çok memnun kaldılar, ben de özellikle hızından çok memnunum. En büyük sorun native 4K yayın olmaması, Tv deki yapay zeka sayesinde 1080P ler bile upscale edilerek 4K gibi izletiyor ancak gerçek bir 4K deneyimi yok tabii.

Uzun yola çıkmadan önce depoda çeyrek depo kadar boşluk vardı. Doldurduk.
Pompacı çocukta bir gariplik vardı. Marketin içine kadar gelip fişi verdi vs.
Arabaya bindim sorun yok.
Yola çıktım 5 dk sonra benzin kokusu
Başka bir benzilikte durdum. Benzin doldururken herhalde boca etmiş lastiğin üzerine benzini. Lastik ve jantlar benzin kokuyor çok ağır şekilde.
Mecburen durxuğum benzinlikte arabayı yıkadım.
Çeyrek depo benzin+su+köpük 1000 tl

• Wow
Tepkiler: Bedirhan
Hayırlı olsun. 1 yıldan fazladır 75qn70f kullanıyoruz, ben aşırı memnun değilim. MiniLED diye özellikle seçtim, fiyatı da ilk çıktığı zaman almamıza rağmen gayet uygundu ancak 3 zone mini led beklediğimden biraz daha vasat çıktı. Yine de bizimkiler keyifle izliyor ve çok memnun kaldılar, ben de özellikle hızından çok memnunum. En büyük sorun native 4K yayın olmaması, Tv deki yapay zeka sayesinde 1080P ler bile upscale edilerek 4K gibi izletiyor ancak gerçek bir 4K deneyimi yok tabii.
Panelin büyüklüğü ile ilgili olabilir mi? Zira aynı ebatta 90f modeli ile arasında 44.000 tl fark var. Canlı gözle deneyimlediğim ve genel reviewlara baktığım kadarıyla bu farka gerek olmadığını düşünüyorum. Tizen zaten kullanması en basit arayüze sahip işletim sistemi, ekosisteme çok rahat alıştık

Dikiş makinesi yağı :d
WD-40
mektebimin mağazasından termos mug
çakmak
çift taraf kanca
benzin

Hayirli olsun kral hani bize 😂
Eyvallah kardeşim valla ben almadım peder bey verdi parayı. Ben alsam tatlı da ısmarlardım 😂

+23 bin lira daha verip 82 bin liraya LG b6 oled tv vardı ama zaten aldığımız mini led orta üst sınıf olarak geçiyor. Testleri de cok iyi o yuzden 23 bin daha vermeye gerek yok dedim.

Eyvallah kardeşim valla ben almadım peder bey verdi parayı. Ben alsam tatlı da ısmarlardım 😂

+23 bin lira daha verip 82 bin liraya LG b6 oled tv vardı ama zaten aldığımız mini led orta üst sınıf olarak geçiyor. Testleri de cok iyi o yuzden 23 bin daha vermeye gerek yok dedim.
Bende qled arcelik var 65 inch. Her zaman tv izlemedigim icin cok ucmadim sende mantikli olani yapmissin

Bende qled arcelik var 65 inch. Her zaman tv izlemedigim icin cok ucmadim sende mantikli olani yapmissin
Ben zaten hiç izlemiyorum. 1 yıl içinde belki 3-4 kez tv başına geçiyorumdur. Annem babam çok vakit geçiriyor. Onlar için aldık aslında. Kendim de izliyor olsam oled zorlardım ama orta üst sınıfta yer alan mini led bir tv onlara fazlasıyla yeterli diye +23 bin lira daha vermedik. Seninkiyle aynı mantık tamamen.

Pekşen Otomotivden yıllık bakim hizmeti aldım.

İçerik :
Yağ, yağ filtresi, polen filtresi, mazot filtresi, polen filtre kapağı, ön fren balatası(x2).

Memnun kaldım.

Denizli'de Opele bakım yapılacaksa

1)Gedizler Oto Fatih usta
2)Peksen Otomotiv Ümit usta

Tavsiye ederim.

Son düzenleme: