Zaten %90 raporlu birinin araç kullanması zor bişey 1.derece yakınları gayet tabi kullanabiliyor.ben şöyle bişi duymuştum bu yaştaki insanlar için ruhsatta vekalet verebiliyormuş ama tam emin değilim
ben torunuyum en kötü çevirmede denk gelirsek bi sıkıntı olmaz herhalde satışı kaç sene sonra yapabiliyoruz peki ?Aracı ruhsat sahibi harici 1.dereceden akrabalar kullanabiliyor sadece.
5ben torunuyum en kötü çevirmede denk gelirsek bi sıkıntı olmaz herhalde satışı kaç sene sonra yapabiliyoruz peki ?
Pek bir sıkıntı olmaz aracın eksik evrağı olmadığı sürece.ben torunuyum en kötü çevirmede denk gelirsek bi sıkıntı olmaz herhalde satışı kaç sene sonra yapabiliyoruz peki ?
Arac kci tertibat zoeunlu degil hatta almiyorsunuz bile onuÖTV muafiyeti için rapor oranı en az %90 olmalıdır ya da araçta aracı hareket ettirici özel tertibat bulundurması gerekir.Bu kişilere de H sınıfı ehliyet verilir.Muafiyet 1.6 yı geçmeyen araçlar içindir. Yeni ötv yasasına göre nasıl olur bilmem. Ama tahminim net fiyatı 55 bin TL yi geçmeyen araçlar için ötv den muaf olursunuz.
Dogru 1. Dereceden akraba soyadiniz tutsa yeter engelli araci oldugundan sikinti cikaemiyorlarben şöyle bişi duymuştum bu yaştaki insanlar için ruhsatta vekalet verebiliyormuş ama tam emin değilim
Satisi 5 sene sonra otv ekliyip yapiyorsunuz acil birsey oldu %90 engelli raporlu birine 5 yil dolmadanda satabiliyorsunuzben torunuyum en kötü çevirmede denk gelirsek bi sıkıntı olmaz herhalde satışı kaç sene sonra yapabiliyoruz peki ?
5 yıl sonra satışta ötv vermez. 5 yıl dolmadan satmak isterse ötv yi ödeyip satabilir.Satisi 5 sene sonra otv ekliyip yapiyorsunuz acil birsey oldu %90 engelli raporlu birine 5 yil dolmadanda satabiliyorsunuz