Focus rs ve golf r karşılaştırması glecekti ama talihsiz bir kaza olduğundan test gelemedi.istanbul parkta fiesta st - ıbıza cupra - 208 gtı olsa hiç fena olmaz
SpeedHack varAdam tek başına bu kadar teste, lansmana, vs nasıl yetişiyor yav anlamıyorum. Araya bir de nürburgring falan soktu. İkiz dublör falan mı kullanıyor, bilen beri gelsin![]()
Ahahaha süperdiSpeedHack var![]()
1 ay sonra falan o test öyle bi gelicek ki.. Bu gün saü söyleşisinde traileri izlettiler çok güzel yapmışlar heyecanla bekliyoruz.Focus rs ve golf r karşılaştırması glecekti ama talihsiz bir kaza olduğundan test gelemedi.
Videosuna nereden ulaşabiliriz?1 ay sonra falan o test öyle bi gelicek ki.. Bu gün saü söyleşisinde traileri izlettiler çok güzel yapmışlar heyecanla bekliyoruz.
Bahsedilen videoyu yalnızca konferanslarda gösteriyorlarmış. Test yazısı kesin gelecek fakat video ilgili net bir şey söylenmedi ya da benim dikkatimden kaçtı.Videosuna nereden ulaşabiliriz?
Araç tekrar teste çıkıp diğer test edeceklerin gazı itina ile alındıktan sonra karşılaştırma videosu yayınlanacakmış. Bu arada dün okulda motorun çarpıp plakasını götürdüğü tucson inşallah profil fotoğrafınızdaki değildir.Bahsedilen videoyu yalnızca konferanslarda gösteriyorlarmış. Test yazısı kesin gelecek fakat video ilgili net bir şey söylenmedi ya da benim dikkatimden kaçtı.
Maalesef o.Araç tekrar teste çıkıp diğer test edeceklerin gazı itina ile alındıktan sonra karşılaştırma videosu yayınlanacakmış. Bu arada dün okulda motorun çarpıp plakasını götürdüğü tucson inşallah profil fotoğrafınızdaki değildir.
Geçmiş olsun büyük bi sıkıntı yoktur umarım olay nasıl gerçekleşti bilmiyorum ama kampüs içinde bisikletliler ve motorlular trafik kurallarından bi haberler garip davranışlar sergiliyorlar.Maalesef o.
Hocam geçmiş olsun. Umarım büyük bir sorun yoktur.Maalesef o.