Eski Aracı Tekrar Bulmak

BeratNML

Berat
Asfalt Kurutucu
5 Ocak 2021
87
49
720
22
İstanbul
Marka
Renault
Herkese selamlar çocukken çok sevdiğim ilk kez kullanmayı öğrendim arabamızı bulmak istiyorum. Aracımız bir Tofaş Kartal. Motor ve şase numaralarını neredeyse 4 aydır ararken şans eseri bu gün buldum. Aracın satıldığı yer Uşak'tı. Fakat muayenesi olmadığı için çekme belgeli satmıştık. Bu yüzden geçmiş plakası üzerinde değil diye düşünüyorum. Şu an aracı bulup eğer sahibi de istekliyse görüşmek istiyorum. Eğer imkan olursa aracı almak da istiyorum. Forumumuzdan bana yardım olabilecek birileri varsa desteklerini bekliyorum. Sanırım sigortacılar vesaire görebiliyormuş.

Şase ve motor nolarını özelden iletebilirim. Araç bilgileri gerekli mi tam bilmiyorum fakat ben yine de belirteyim. Araç 2000 model ilk trafiğe çıkış tarihi 1999 eylül olması lazım. Gri renkli ve 1.6 i.e enjeksiyonlu model.

Km si biz sattığımızda 220 bin idi ama büyük ihtimal 50 kere devirmiştir.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Maganda

Profesör
Beta Programı
3 Şub 2020
1,457
3
1,414
2,470
İstanbul
Marka
Volkswagen
KVKK'dan dolayı böyle bir şey yapan olmaz diye tahmin ediyorum. Yakın bir akrabanız tanıdığınız ancak yapar onun dışında kimse mesuliyet almak istemez. Sahibinden bir arama kaydedin araca uygun, ilana düşerse tanırsınız en temiz yol bu bence
 
Son düzenleme:

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,862
26,211
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Söylendiği gibi yasak, bu yasağı sizin için çiğneyecek bir sigortacı bulmanız lazım başka türlü kimse bu bilgileri size vermez
 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım