Eskişehir Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi kızını da götüreceksen eğer eskişehir için erken olabilir, eskişehirin soğuğu gerçek anlamda çok fenadır, ben gezmelik fırsat bulamadım günübirlik bi kaç defa iş için gittim geldim veya geçerken uğradım ama orda okuyan arkadaşlarımdan falan duyduğum kadarıyla eskişehirin havası gerçekten çok soğuk.

korkutmayın insanları ben nisan ayında gitmiştim hem de güneşli bir gündü ince mont ile piştim elime aldım falan. güneş varken buralardan farkı yok.

Yolumuz bu,
105 lira yakıta vereceğim. (hipermil yapsak o 90 tl olur. Zaman sorunu var. 110 km altında sürmem heralde)
yeme içme için 200 tl
otel motel için 200 tl ayırdım.
Bebiş zaten Hipp 1 mama yiyor, çiğbörek yemesede olur.

upload_2017-4-26_16-5-35.png

Otopark sıkıntısı olacaktır. Merkezde Espark AVM ve çevresine bırakabilirsiniz. Odunpazarı'nda yukarıdaki Kurşunlu camisinin oralara bırakabilirsin.

Yemek için Kırım Tatar Çibörek Evi ve Köfteci Yusuf iyidir :) Sazova'da meşhur şato var, Odunpazarı evleri var, en önemlisi Tülomsaş Devrim müzesi var gezilecek yer çok yani :)

Eskişehir'de olsam seve seve mihmandarlık yapardım da muhtemelen İstanbul'da olurum o tarihlerde, ara ara aklıma gelen yerleri yazarım.

Son düzenleme:
Yolumuz bu,
105 lira yakıta vereceğim. (hipermil yapsak o 90 tl olur. Zaman sorunu var. 110 km altında sürmem heralde)
yeme içme için 200 tl
otel motel için 200 tl ayırdım.
Bebiş zaten Hipp 1 mama yiyor, çiğbörek yemesede olur.

Ekli dosyayı görüntüle 6686
O halde en önemli tavsiyeyi vereyim, yolda çok fazla radar var. Sadece Bozüyük'te ard arda 3 tane TEDES var. Yol 3 şeritli olmasına rağmen hız sınırı 90 km/s. Bozüyük'ten önce de yeni bir radar gördüm, yanlış hatırlamıyorsam Bilecik taraflarındaydı. 1 haftadır Eskişehir'deyim, haftasonu kar yağıyordu şimdi tshirt giyiyoruz :)

Son düzenleme:
O halde en önemli tavsiyeyi vereyim, yolda çok fazla radar var. Sadece Bozüyük'te ard arda 3 tane TEDES var. Yol 3 şeritli olmasına rağmen hız sınırı 90 km/s. Bozüyük'ten önce de yeni bir radar gördüm, yanlış hatırlamıyorsam Bilecik taraflarındaydı. 1 haftadır Eskişehir'deyim, haftasonu kar yağıyordu şimdi tshirt giyiyoruz :)

aha en önemlisi bu. Sinir bozucu o bozüyüktekiler. baya meşhur zaten google amcaya sorunca yüzlerce ceza yiyip küfreden bulunur :D

aha en önemlisi bu. Sinir bozucu o bozüyüktekiler. baya meşhur zaten google amcaya sorunca yüzlerce ceza yiyip küfreden bulunur :D
Dayımlar geçen sene bir günde gidiş-dönüş toplamda 2 kere ceza yedi Bozüyük'te. Kuzen öğrendi TEDES'lerin yerini, bu sefer Bozüyük'ten sonra pusu kurmuş polis arabasından ceza yedi. Geçen hafta gelirken de Bozüyük'ten sonra pusu kurmuş polis aracı gördüm. O yollarda hiçbir şekilde hız sınırını geçmemek gerekiyor.

Son düzenleme:
Dayımlar geçen sene bir günde gidiş-dönüş toplamda 2 kere ceza yedi Bozüyük'te. Kuzen öğrendi TEDES'lerin yerini, bu sefer Bozüyük'ten sonra pusu kurmuş polis arabasından ceza yedi. Geçen hafta gelirken de Bozüyük'ten sonra pusu kurmuş polis aracı gördüm. O yollarda hiçbir şekilde hız sınırını geçmemek gerekiyor.

Aynen öyle maalesef çok sakat, ülke ekonomisine radar cezalarıyla en büyük destek o bölgeden geliyor eminim :D

O radarlar peş peşe çekiyor. Diğer araba kamyonet olarak geçtiği için hız sınırı otomobillerden düşük, bayağı akraba olduk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...