HABER Eskişehir Rallisi'ni Yağız Avcı kazandı! | VİDEO

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
Katılım
7 Eyl 2016
Mesajlar
1,052
Beğeni puanı
1,185
Puanları
2,570
Yaş
27
Konum
İstanbul
Balkan Ralli Kupası ve Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Rally Phrygia; Espark ve Midas özel etaplarının ardından sona erdi. Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından 45 ekibin katılımıyla düzenlenen ralli, Eskişehir-Kütahya-Bilecik bölgesinde koşuldu. Sezonun ilk yarışında Yağız Avcı ipi göğüslemeyi başardı.

Yağız Avcı, sezonun ilk yarışını kazandı!

Ford Motorsport Türkiye’den Red Bull sporcusu Yağız Avcı-Onur Vatansever ekibinin 1 dakika 13.6 saniye farkla ilk sırada tamamladığı zorlu rallide, son 2 özel etapta yağan yağmur dengeleri değiştirdi ve ekiplere zor anlar yaşattı. BC Vision Motorsport’dan Skoda Fabia R5 ile Burak Çukurova-Vedat Bostancı’nın ikinciliği elde ettiği yarışın üçüncüsü Ford Motorsport Türkiye adına yarışan KKTC’den konuk ekip Deniz Fahri-Barış Kalfaoğlu oldu.

ERT2 klasmanında Bulgaristan’dan Mitsubishi Lancer EVO IX ile Jordan Atanasov-Yanaki Yanakiev birinciliği kazandı. ERT3 klasmanında ise Ford Motorsport Türkiye adına Ford Fiesta R2T ile yarışan Ümitcan Özdemir-Batuhan Memişyazıcı birincilikleri paylaşan ekipler oldular. Ulusal Sınıf 3’te ise, Fiat Egea 1.4 T-Jet’i ile Fiat Motorsporları adına Yiğit Timur-Kaan Özşenler ilk sırada yer aldı.

1 arasında 8









Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
Üst
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım