ESP'nin gaz vermesi

arjin

Profesör
12 Eyl 2016
260
202
1,145
İstanbul
Marka
Ford
Kar ve buz gibi aşırı kaygan yol koşullarında düşük vitese atınca ön tekerler kilitlendiği için esp gaz verip durumu çözüyor diye duydum daha önce başına gelen var mı espli araba kullandım daha önce ama pek hatırlamıyorum şimdiki espli olmadığı için de deneyemiyorum :D
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,238
45,841
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Esp'nin gaz verme gibi bir özelliği yok. Genellikle fren uygular. TCS bulunan araçlarda da motor gücünü düşürerek hızlanmayı azaltma yönünde müdahale etme gibi durumu vardır. Kim söylemişse bilmeden söylemiş.
 
Son düzenleme:

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,732
3
9,666
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Esp gaz vermedi , tekerleriniz kilitlendi ve hız sensörleri doğru okuma yapamadı , bu konuda araç kızaklayınca kilometre sayacınıza doğru bilgi iletilemedi , siz gaz verdiğini düşündünüz , Esp gaza artış durumunda müdahale edemez evet gaz kesebilir fakat gaz açamaz bu sistem sadece aracınızın dengesinin kaybolduğu yada kaybolacağı durumlarda en optimum çözümü sunmak için bulunuyor :) @Cenk abime katılıyorum bu arada.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım