Eğleneceğim yer trafik değil eğlenilecek bir sürü yer varken trafiğe kalmadık,kaldı ki trafikte eğlenilmesine en karşı çıkanlardan biri de benimdir.Hyundai Accent Blue'nun çıkış amacını,kimlerin ne derece tercih ettiğini de gayet iyi bilirim sahibi olarak.Siz kaç tane Accente bindiniz ? Accent Blue aracınız oldu mu ? Arabanın amacı ulaşılabilir bir araba olsa da neticede 4 teker 1 direksiyon,istenilirse ralli dahi yapar amaç o değil.Burada bir sorun var,o soruna çözüm aramaya çalışıyorum.Siz ise yazdıklarımın sadece "eğlence" kısmından nem alıp ondan sonra gereksiz duyar kasan birisisiniz.Mantıklı bir cevabınız yoksa yazmak zorunda değilsiniz konuma.Ayrıca sürüş zevki odaklı bir araca elbette binmek isterim,daha iyisine kim binmek istemez ki.Parayı siz verecekseniz yarın ben dahil buradaki çoğu kişiye sürücü odaklı otomobil almanızı bekliyorum
Hocam bu kadar profesyonel olmasa da yapılıyor olması beni sevindirdi.Bu hallere düşürmemek için Hyundai'nin yapması gereken tek şey ESP off tuşu koyması idi.

Aslında koymuşta,ESP kapanabiliyor diye biliyorum ama model yılı ya da benzinli dizel farkı herhalde benim araçta asr tuşuna 5-10 saniye basınca hiçbir tepki vermiyor.