Para var ya ben de yakıtı kafaya takmıyorum.48 küsür litre yakıyo sadece otoban96.8 litre yakıyorum 100 km'de.. Benzinciye çalışıyorum zaten ben![]()
Bende de para var sıkıntı olmuyor. Zaten mazot ucuz, full depoyu 1000-1100 euro civarı doldurabiliyorum. Benim çekiciler iyi kazanıyor, yakıt sorun olmuyor. 25 tonluk yükle bir depoyla 2500 km yol yapabiliyorum. O yüzden bazen yakıt almayı bile unuttuğum oluyorPara var ya ben de yakıtı kafaya takmıyorum.48 küsür litre yakıyo sadece otoban![]()
Geçen multi girdim.Çocuğun teki geldi bana girdi bilerek.Alttan yazdım.Report ediyorum diye.Çocuk dedi ki benim babam mitte aldırırım seniYalnız Otopark tayfayla ne zevkli olur varya. Çoluk çocuk kuralları bilmiyor, sizle çok gerçekçi olur.![]()
Geçen multi girdim.Çocuğun teki geldi bana girdi bilerek.Alttan yazdım.Report ediyorum diye.Çocuk dedi ki benim babam mitte aldırırım seni![]()
En az yakmada uzmanım desem35LT nin altına düşürmüşlüğüm var en fazla o kadar yapabildim Mercedes'le .Aslında yarışma yapabiliriz konvoyda en az yakan kazanır falan.
Reis valla benden iyi olduğun kesindir ben pek beceremiyorum o işleri.O değil kuralları okudum da hepsini yapmışlığım var.En az yakmada uzmanım desem![]()
Ben pek ekonomik gidemem.En ekonomik halimi tarif ediyim sana.Işıklara yaklaşırken arabayı salıyorum,tork bandında vitesi tutuyorum,otobanda da 95 sabit gidiyorum.En ekonomik halim bu.Bu halde 26 yakıyor.Reis valla benden iyi olduğun kesindir ben pek beceremiyorum o işleri.O değil kuralları okudum da hepsini yapmışlığım var.