Evde Oyun Oynamak için Direksiyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
Arkadaşlar merhaba,

Rush ve Senna filmlerini izledikten sonra içimde F1 aşkı oluştu, bu yüzden direksiyon almaya karar verdim. Şöyle kaliteli 2. el bir direksiyon almak istiyorum. 2-3 arkadaş almayı düşünüyoruz. Pek anlamıyorum ne alınmalı, 2. el alırken nelere dikkat etmeli gibi gibi... Ankara içi elden nakit olarak almak istiyorum, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

Aslında Play Station 4 veya Xbox alırsak iyi olabilir, elde güzel bilgisayar yok çünkü.

Son düzenleme:
Benim tavsiyem Logitech G29 alınmalı. F1 yerine Assetto Corsa öneririm kesinlikle sizin gibi birinde bağımlılık yapacaktır. Sadece F1 oynayacağım derseniz giriş için Logitech Driving Force GT yeterlidir bende vardı F1 oynuyordum ama oyun sarmıyor beni. DFGT iyi güzel ancak bence şu an gereksiz pahalı, değerinden fazla fiyatlar isteniyor.
Dikkat etmeniz gerekenler konusunda aldığı tarih ve kalan garanti süresi önemli. Derilerde soyunma tuşlarda aşınma ve basmamazlık yapmamasına dikkat edin.
Türkiye garantili olsun.

@Ozgur Gunes bulabiliyorsanız Logitech G27-G29 Thrustmaster T300 güzel makinelerdir yalnız fazla para yoksa giriş için aynen @Bedirhan 'ın da dediği DFGT de olabilir.Ama DFGT ile G27-G29 arasında dağlar kadar fark var heleki direksiyon gibi hisli bir oyuncak da çok daha fazla farkediyor.

F1 aşkını yatıştırmak için direksiyon değil ama oyun önerebilirim :D Motorsport Manager, SEGA'nın dağıtımını üstlendiği bir oyun. Lisanslı olmadığı için takım isimlerini benzetmeye çalışmışlar.:D Güzel bir menajerlik oyunu, tavsiye ederim. Şuan steam fiyatı 55 lira. Fakat kış indiriminde 12-13 liraya düşmüştü gayet makul bu oyun için. Bir sonraki indirimi bekleyebilirsin almak istersen. :)

http://store.steampowered.com/app/415200/Motorsport_Manager/

Playstation 4 almak gibi bi plan yoksa temiz bi G27'yi G29'a tercih et. G27'yi 3 yıl, G29'u 2 yıl kullanmış biri olarak söylüyorum. Başlangıçta H-shifter, 3 pedal vs. çok gerekli değil sonra eklerim diyosan T300RS bu üçü arasından kesinlikle tercih edilmesi gereken direksiyon, total maliyeti haricinde.

sen yakında "uzaya çıkacağım ama malum annem kızıyor, ama benzin pahalı lpg ile gidilir mi? konusu açarsan şaşırmıcam yeter yeter :d

DFGT iş görür ama G27de helisel dişli kullanılırken DFGTde düz dişli var ve ciddi gürültülü çalışıyor almadan önce mutlaka deneyin derim.

Bir iki güne finallerim bitiyor, ben de sahibindenden bi g920 almayı düşünüyorum, likteki direksiyonu alıp değiştireceğim, g920 direksiyonu ufak geldi baya, diğer linkteki abim de araya spacer için 3D parça çizmiş bu direksiyon ve g920ile kullandığı videosu var o yüzden baya güveniyorum. (Linkler resim amaçlı-Farklı fiyatlar bulursun)

https://www.x-tremetuning.com/omp-corsica-350mm-suet-siyah-spor-direksiyon-tr/

https://pinshape.com/3d-printed-object/6252-logitech-g29-g920-aftermarket-steering-wheel-adapter

G27'ye bulaşmayın derim. Cihazlar çok eskidi artık kozmetik olarak güzel gözükselerde sonuçta en az 2-3 yıllık hepsi. Zaten piyasası sapıttı 800 900TLler isteniyor. 1000TL'ye 2 ay önce vitesli G29 aldım. Riske girmeyin G29 alın ideali o.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...