F segmenti başbakanların cumhurbaşkanlarının valilerin vs bindikleri araç segmenti. Bir gün Başbakan falan olursak bunlara bineceğizValla favorinin F'si yani F segment nedir ne değildir bilemiyorum herhangi biri olur rastgele işaretledim. Hiç binmedim hiç okumadım bakmadım ama olursa satılır yeni ev iş araba alınır.
Abi F segment nedir ya okuyunca bi tuhaf oldum yeminle.
Bize vergileri dayayım b ve c sınıfı arabaları çok görüp o vergilerle kendilerine aldıkları segment.Valla favorinin F'si yani F segment nedir ne değildir bilemiyorum herhangi biri olur rastgele işaretledim. Hiç binmedim hiç okumadım bakmadım ama olursa satılır yeni ev iş araba alınır.
Abi F segment nedir ya okuyunca bi tuhaf oldum yeminle.
Ucuz yoldan cumhurbaşkanı arabası mı istiyorsunuz size fransa cumhurunun arabasını önereyim Citroen C5şu ana kadar BMW ye binen Cumhurbaşkanı görmedim . Tabiki Mercedes![]()
Aga napsın bizim reis doğan süperlükse mi binsinUcuz yoldan cumhurbaşkanı arabası mı istiyorsunuz size fransa cumhurunun arabasını önereyim Citroen C5
![]()
Koyacaktım ama modeli aklıma gelmedi. Alışmışız 7, s, a Alara. Ls gerip geliyorLEXUS LS![]()
Aga napsın bizim reis doğan süperlükse mi binsin![]()
Bişeyime binsin derdim de ayıp olur şimdi terbiyemizi bozmayalımYeni çıkacak yerli üretim saab ve cadillac a binsin![]()
Oldu da çıktı diyelim yerli araba. Bizim büyükbaşlar binmez onlara, Allah gör sen o zaman curcunayı.Yeni çıkacak yerli üretim saab ve cadillac a binsin![]()
Adam S klasını uçakla taşıtıyor gideceği ülkede ona biniyor ya kendi ülkesinde yerli üretime mi biner bırakın yaOldu da çıktı diyelim yerli araba. Bizim büyükbaşlar binmez onlara, Allah gör sen o zaman curcunayı.
''Merkel gelecek S Klasse ile ne yapalım yerli araba diye bunu mu çekelim yanlarına, biz bunu siz fakirler binin diye yaptık.'' alternatif basın açıklaması, daha da gömülebilir tabi.![]()
Adam S klasını uçakla taşıtıyor gideceği ülkede ona biniyor ya kendi ülkesinde yerli üretime mi biner bırakın ya![]()
Oldu da çıktı diyelim yerli araba. Bizim büyükbaşlar binmez onlara, Allah gör sen o zaman curcunayı.
''Merkel gelecek S Klasse ile ne yapalım yerli araba diye bunu mu çekelim yanlarına, biz bunu siz fakirler binin diye yaptık.'' alternatif basın açıklaması, daha da gömülebilir tabi.![]()