F segmenti favori araçınız ?

F segmentinde favori araçınız ?

• BMW 7 serisi

Kullanılan: 38 35.5%
  • AUDİ A8

Kullanılan: 13 12.1%
  • MERCEDES S serisi

Kullanılan: 56 52.3%

• Kullanılan toplam oy
    107
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla favorinin F'si yani F segment nedir ne değildir bilemiyorum herhangi biri olur rastgele işaretledim. Hiç binmedim hiç okumadım bakmadım ama olursa satılır yeni ev iş araba alınır.

Abi F segment nedir ya okuyunca bi tuhaf oldum yeminle.

Valla favorinin F'si yani F segment nedir ne değildir bilemiyorum herhangi biri olur rastgele işaretledim. Hiç binmedim hiç okumadım bakmadım ama olursa satılır yeni ev iş araba alınır.

F segmenti başbakanların cumhurbaşkanlarının valilerin vs bindikleri araç segmenti. Bir gün Başbakan falan olursak bunlara bineceğiz :D

Yeni A8 dehşet bir makina olacak zaten bunu teaser videolardan anlıyoruz değişik süspansiyon sistemleri falan falan... Ben oyumu A8'e veriyorum ama yenisine eskisine değil.

Bize vergileri dayayım b ve c sınıfı arabaları çok görüp o vergilerle kendilerine aldıkları segment.

Aslında otopark.com dan bir karşılaştırma gelse ne güzel olur .
şu ana kadar BMW ye binen Cumhurbaşkanı görmedim . Tabiki Mercedes :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
şu ana kadar BMW ye binen Cumhurbaşkanı görmedim . Tabiki Mercedes :)
Ucuz yoldan cumhurbaşkanı arabası mı istiyorsunuz size fransa cumhurunun arabasını önereyim Citroen C5 :D

63.jpg

Yeni çıkacak yerli üretim saab ve cadillac a binsin :D
Oldu da çıktı diyelim yerli araba. Bizim büyükbaşlar binmez onlara, Allah gör sen o zaman curcunayı.
''Merkel gelecek S Klasse ile ne yapalım yerli araba diye bunu mu çekelim yanlarına, biz bunu siz fakirler binin diye yaptık.'' alternatif basın açıklaması, daha da gömülebilir tabi. :D

Oldu da çıktı diyelim yerli araba. Bizim büyükbaşlar binmez onlara, Allah gör sen o zaman curcunayı.
''Merkel gelecek S Klasse ile ne yapalım yerli araba diye bunu mu çekelim yanlarına, biz bunu siz fakirler binin diye yaptık.'' alternatif basın açıklaması, daha da gömülebilir tabi. :D
Adam S klasını uçakla taşıtıyor gideceği ülkede ona biniyor ya kendi ülkesinde yerli üretime mi biner bırakın ya :D

Adam S klasını uçakla taşıtıyor gideceği ülkede ona biniyor ya kendi ülkesinde yerli üretime mi biner bırakın ya :D

Asıl yerli üretim araba var mı cidden onu merak ediyorum :D en son seçim zamanı stikerlı ve double din saab ve cadillaclar vardı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...