F20 Project

EmreSezer

Asfalt Kurutucu
19 Kas 2018
8
6
595
@Ozgur Gunes verdiğin bilgiler için teşekkürler. Yukarıdaki yazdıklarıma ek olarak Radyatör ilavesi ile birlikte tüm bakımları tamamlamış bulunuyorum.
 

tuneman

Elit Apaçi
23 Şub 2018
168
128
785
Marka
BMW
Ekli dosyayı görüntüle 17777 Merhaba arkadaşlar. Tecrübenize istinaden bir soru sormak istiyorum. N13 motorlu bir 316 ya sahibiyim. Özetle Aracıma Ngk iridyum buji takıp 0-40 esp mobil yağ yeni devirdaim ve yeni organik soğuma sıvısı ile motor periyodik bakımını, ZF yağ ve karter ile şanzıman bakımını tamamlayacağım.
Ardından da superchips'e soft bir yazılım yaptırmak istiyorum.
Yazılımdan sonra aabayı sıkıştırmadığım zamanlarda, rampa çıkarken, sıkışık trafikte yağ sıcaklığı motorun stok haline oranla fazlamı olur yoksa değişmez mi?
Bursa'da ikamet ediyorum. Uludağ'a yaz ve kış aylarında sık sık çıkıyorum. Yazın aracım tırmanışta 125 derece civarı yağ sıcaklığı görüyor. Yazılımla bu değer daha da artıp tehlikeli boyutlara erişebilir mi?
Aynı işlemi arabama yaptım 316i superchips;benzer sıcaklıkları görür belki bir tık fazla yağ olarak motul x-max 0-40 güzel olacaktır.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım