tam olarak bu.tahminim biri n13 diğeri 335 intercooler.resimde fark belli direk oturuyorsada super.
Ekli dosyayı görüntüle 15219
stok 4tl
335 7.2lt
tam olarak bu.tahminim biri n13 diğeri 335 intercooler.resimde fark belli direk oturuyorsada super.
Ekli dosyayı görüntüle 15219
Resimdeki görseller doğru ozaman?tam olarak bu.
stok 4tl
335 7.2lt
exost sesini bi duyamadık merak ettim.O kadar sessiz ki çekmesem daha iyişaka bir yana istiyorsanız elbet çekeriz
ama tüm bildiğiniz sesleri unutun çünkü onların hepsi boğazdan sonra düz boru sonda da kumandalı. bunun ses ve performans olarak onlar ile hiçbir alakası yok
o yersiz olurdu çünkü hevesli bir ses çıkmıyor. yol alırken dışardan arkamdan gelenler ya da yanından geçtiğim arkadaşlarım gürül gürül bir ses duyduğunu söylüyor. bilemeyeceğimGaz verince nasıl bir ses veriyor;oda paylaşılsaydı keşke.
İşin içine bir de videodaki vites problemi girmiş ama, yine de stage 1 G30 çok rahat alır. Nereden baksan 50-60 beygir fazlası var. Kaldı ki 5 de aman aman ağır bir araba değil, 1600 kilo civarı olması lazım.Verilere bakınca stage 1 g30 280 beygir oluyor, 0-160 17 saniye oluyor yazılım exost hafif 116i nasıl okadar fark yiyor bi açıklaması varmı.Yazılımmı kısıldı motordamı sıkıntı var anlam veremedim.
116i renardın kendi arabası en doğru bilgiyi o verir zaten;ben tabloda 316i 320ied ve 520i g30 hızlanma verisini koyduğumda, 0-160 1520i ve 320i yakın standart halde aşağıdaki videoda remaps tv de standart 20 saniye olan 0-160 25 ölçüm 280 beygir stage 1 le 17 ye düşürdüklerini iddia ediyorlar,ama 520i zaten 0-160 20 saniye? anlamadım çözemedim..İşin içine bir de videodaki vites problemi girmiş ama, yine de stage 1 G30 çok rahat alır. Nereden baksan 50-60 beygir fazlası var. Kaldı ki 5 de aman aman ağır bir araba değil, 1600 kilo civarı olması lazım.
Merhaba yazınızı okudum konu kapanalı neredeyse 3 ay olmuş 3 ay boyunca n13 kombinasyonunuzla(egzoz, yazılım, buji, bobin, yağ) deneyimleriniz nasıl oldu? Kaç bin km dir bu şekilde kullanıyorsunuz herhangi bir arıza vs oldumu?yağ konusunda daha önce söylediğim gibi 0-40 mobil1 esp kullanıyorum. 7000-10000km arasında değiştirildiği sürece sıkıntı çıkarmaz. araba daha 6000km giderim diyor ben önümüzdeki ay bakıma sokacağım.
Herhangi bir değişim olmaz. Sıkıştırınca daha çabuk ısınır. Stock halde bile ısınıyor zaten. Şanzıman yağını değiştirirken orijinal filtresini almayı ihmal etmeyin. Km 80-100 bin civarında değilse boş yere değişmeyin. Motor yağı olarak motul xclean+ 5w30 öneririm. Buji-bobin ngk ikilisi iyidir. Bosch un zr5 iridyum bujileri de iş görür gayet.Ekli dosyayı görüntüle 17777 Merhaba arkadaşlar. Tecrübenize istinaden bir soru sormak istiyorum. N13 motorlu bir 316 ya sahibiyim. Özetle Aracıma Ngk iridyum buji takıp 0-40 esp mobil yağ yeni devirdaim ve yeni organik soğuma sıvısı ile motor periyodik bakımını, ZF yağ ve karter ile şanzıman bakımını tamamlayacağım.
Ardından da superchips'e soft bir yazılım yaptırmak istiyorum.
Yazılımdan sonra aabayı sıkıştırmadığım zamanlarda, rampa çıkarken, sıkışık trafikte yağ sıcaklığı motorun stok haline oranla fazlamı olur yoksa değişmez mi?
Bursa'da ikamet ediyorum. Uludağ'a yaz ve kış aylarında sık sık çıkıyorum. Yazın aracım tırmanışta 125 derece civarı yağ sıcaklığı görüyor. Yazılımla bu değer daha da artıp tehlikeli boyutlara erişebilir mi?