bosch iridyum taktık yemedi. daha gaza dokununca titremeye başladı. araba gitmiyordu bileZR5332is Bosch iridyum bujisi kullanıyorum, öneririm, bulursak NGK’da olur, peugeot parçacılarına da bak, ben onlardan buldum NGK ve Bosch Iridyum
bosch iridyum taktık yemedi. daha gaza dokununca titremeye başladı. araba gitmiyordu bilebelki ürün bozuktu. geri verdim onu parasını geri aldım. önemli değil. doğru yol bazen birtanedir
![]()
Yağ ısısı için en azından motul 300v 5/40 konulsa daha iyi olur kanaatindeyim,yüksek hths değeri ve daha dayanıklı poe bir yağ.335 intercooler benimde aklımda.Yüksek derecelerde çok kalınırsa esp mobilin çok dayanacağını düşünmüyorum.
Ben 5000 km diye biliyordum,alternatif olarak motul x-cess 5-40 da alabilirim.3 bin km de bir yağ değişmeyi kabul edersen 300v iyi yağ
redline iyi de işte getirtmesi falan... uğraşmam yaniTürkiyede bulabilsem alabilceğim yağ bu olurdu bizim n13 ler için,yok diye biliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 15220
iat'ta ortalama 3 derece yağ'da da ortalama 2 3 derece düşüş oldu. bunlar 220d araçta makina ile arkadaşımın ölçtüğü değerler. bende makina olmadığından deneyemedim ama yine de bu farklar oluştu gözle görülüyor diyebilirim. asıl etkisi araba kendini çabuk soğutmaya başladı.Hayirli olsun, cok yerinde adim.
Stock kac lt idi, yenisi lt oldu?
Bir de iat kontrol ettin mi hic?
Benim arabada stock cooler ile gaza bastigimda iat yukselirdi. Buyuk cooler a gecince, gaza bastugimda iat dususe gecen birbgrafige gecmisti. Benzer bir grafik sen de deneyimledin mi?