ihtiyacım,Sadece segment farkı yok, motor farkı da büyük bir etmen.
İhtiyaçlarınızı yazın ki hangi araç daha uygun tavsiyede bulunabilsin arkadaşlar.
karşılaştırmakdan çok, fabimı satıp bunu almak mantıklı bi hareketmi, danışmak istediğim buBenzin/Manuel olduğu varsayımı ile kıyaslama yaptığında;
Atmosferik motor ile turbo motor farkı en önemli etken.
Yakıt tüketimleri benzer.
Donanım olarak Mazda 3'te "doğuş"tan full araç.
Daha geniş, daha uzun olmasıyla çok daha rahat hissedeceğin, ciddi bagaj hacmi farkı ile ailen için tercih sebebi olabilir.
Pek çok arkadaş için karşılaştırmak bile abes bu iki aracı
ben daha öncede japon kullanıyordum, honda toyota vs almana geçeyim dedim bana göre değil açıkcası, o yüzden düşünmüyorum.Segment farkı var lakin "segment" olayına iç hacim endeksli bakarsak genelde Skodalar bu konuda çok iyiler .. ama yinede iç hacim olarak Mazda 3 daha iyi bir yaşam alanı sunacaktır ... çok kolay bir şekilde gidip içine oturup anlaşılabilir...
Bunun dışında bagajınız büyür... konfor ve donanımınız da artar... mağlesef büyük ihtimalle tüketiminizde artacaktır...
Niye Octavia düşünmüyorsunuz ki... devasa hacimi var.. 1.0 TSI larıda geldi ve 1.2 lerden daha başarılı bir motor...
skoda 7-7.5 yakıyor. buda bu civarlarda demişlerben daha öncede japon kullanıyordum, honda toyota vs almana geçeyim dedim bana göre değil açıkcası, o yüzden düşünmüyorum.
skoda 7-7.5 yakıyor. buda bu civarlarda demişler
karşılaştırmakdan çok, fabimı satıp bunu almak mantıklı bi hareketmi, danışmak istediğim bu
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...m-tavan-17-kazasiz-sitede-tek-392158345/detayAracınızın donanımını, temizlik durumunu tam olarak bilemesem de aradaki fark en az 15-20bin gibi duruyor. Fabia ihtiyaçlarınızı karşılıyor, ancak keyfe keder değişim için Mazda 3 düşünüyorsanız olabilir aksi durumda borç/kredi ile yapılacak değişim çok mantıklı gelmedi bana.
aynen araç linkdeki araç hali hazırda 10k kadar param var en fazla 5 6k daha ihtiyacım olabilir.Aracınızın donanımını, temizlik durumunu tam olarak bilemesem de aradaki fark en az 15-20bin gibi duruyor. Fabia ihtiyaçlarınızı karşılıyor, ancak keyfe keder değişim için Mazda 3 düşünüyorsanız olabilir aksi durumda borç/kredi ile yapılacak değişim çok mantıklı gelmedi bana.