1.2 tsi dsg den azmı kaçar?Hocam öncelikle kolay gelsin. İki araçta da az çok bulunmuş biri olarak Mazda 3 almanızı tavsiye ederim. Rafinelil düzeyi olarak, genişlik olarak ve donanım olarak Mazda 3 baya başarılı bir araç. Motor konusunda yakıtı çok değildir fakat pek iyi yürümez. Tamam öyle kağnı arabası değil ama iyide değil yani. Fabia'nın tek artısı şehir içindeki kullanım kolaylığı olacaktır onun dışında Mazda 3 bence motor hariç fersah fersah daha iyi bir araç. Şimdiden hayırlı olsun, başka sorularınız varsa zevkle cevaplarım.
Kafa kafaya giderler, ne az ne çok. Belki 1.2 TSI duruma göre öne geçer ama pek sanmıyorum.1.2 tsi dsg den azmı kaçar?
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.2 tsi dsg den azmı kaçar?
LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
110luk aynen , kalkış vs fark ederde içinde de geçmez ya. Neyse yarın test de göreceğizMerhaba,
Sizin Fabianız 1.2 TSI ve 110hp mi ?
Eğer öyle ise Mazda 3 ün içinden geçersiniz...
0-100km hızlanmaların da 2.5 sn fark var... his olarakta TSı size çok daha hfarklı bir performans tecrübesi verir... Mazda 3 de benzer bir performans veya en azından çekiş yakalamak için gaza biraz daha fazla yüklenebilir, tüketimi de arttırabilirsiniz... tabi bu teori.. pratikte nasıl olur bilemiyorum...
ama olaya sadece performans gözüyle bakmayın .. 2.5sn lik fark çok, ama Mazda 3 ünde Fabiaya 2.5sn lik fark attığı bir çok yer olacaktır.
karşılaştırmakdan çok, fabimı satıp bunu almak mantıklı bi hareketmi, danışmak istediğim bu
Bende aynı tercihleri yapıyorum [emoji106][emoji106]bence gayet mantikli, tabi kisisel tercihlere bagli,
-bence boyut olarak en optimum segment C segment
-C segment, B'den daha konforlu , daha buyuk bagaj hacmi, daha iyi diz mesafesi, daha cok saklama gozu
-turbo motor vs atmosferik olunca atmosferik tercihimdir.
-cift kavrama vs digerleri olunca digerleri tercihimdir