Evet arkadaşlar bugün daha önceden konusu açtığım Vol.1 seviyedeki Japon Youngtimer'larımıza biraz daha ucuz ulaşılabilir ''Coupe'' seçenekler ekleyince sonuçlar nasıl olacak diye merak ettim, rüyalarımıza giren 90'lar Japon spor seçeneklerden Vol.2 de daha uysal ve ulaşılabilir Japon ''Coupe'' sporlarımızı konuk alıyoruz.
Bu arada pazarda aynı ihtiyaca hizmet eden o dönemin uysal spor Coupe'ları ankete yerleştirdim üst seviye araçlar için Vol.1 başlığında oy kullanabilirsiniz.
otopark.com
Buyrun seçenekler, bu arada uysal seçenekler ve dönemin Japon sporları olunca seçenekler bir hayli çoğalıyor, elimden geldiğince kendimce en iyilerini yazmaya çalıştım ekleyemediğim varsa bilin ki 10 Seçenekli Ankete kadar çıkarabiliyorum maksimum fazlasına sistem izin vermiyor.
1-Mitsubishi FTO GR
2-Mitsubishi Eclipse D30
3-Honda Integra Coupe (DA5)
4-Lexus SC400
5-Honda Integra Type-R DC2
6-Honda Prelude BB6 SiR
7-Toyota MR2 W20
8-Toyota Celica GT-Four
9-Nissan Silvia S13
10-Nissan Silvia S14
Neden o seçeneği seçtiğinizi ya da neden onun sizin için özel olduğunu belirtirseniz sevinirim.
Benim açımdan bu listede en çok sevdiğim araç W20 kasa Toyota MR2, aracın sürüş dinamikleri tam anlamıyla bir ''widowmaker'' düşük bütçeli ''Ferrari''olarak da bilinen MR2 o dönemlerde pazarda eşi benzeri olmayan rakipsiz ''ortadan motorlu'' düzene sahip.Bu düzeni ve onun getirdiği eşsiz sürüş keyfini ise bu bütçede verebilen tek otomobil onlardı.Tam anlamıyla benlik bir otomobil ama S13'e de kafam çok kere gidip geldi.
Keyifli Forumlar...
Bu arada pazarda aynı ihtiyaca hizmet eden o dönemin uysal spor Coupe'ları ankete yerleştirdim üst seviye araçlar için Vol.1 başlığında oy kullanabilirsiniz.
Favori 90'lar Japon Spor Otomobiliniz Vol.1
Evet arkadaşlar bugün değişik bir sohbet konusu açayım istedim eğer bu konu sizlerce tutulursa buna benzer tercihlerinizi merak edeceğim diğer konularla da aranızda olacağım ilk olarak her ''Petrolhead'' gibi benim de hayallerimi süsleyen, rüyalarımıza giren 90'lar Japon spor seçeneklerden sizin...

Buyrun seçenekler, bu arada uysal seçenekler ve dönemin Japon sporları olunca seçenekler bir hayli çoğalıyor, elimden geldiğince kendimce en iyilerini yazmaya çalıştım ekleyemediğim varsa bilin ki 10 Seçenekli Ankete kadar çıkarabiliyorum maksimum fazlasına sistem izin vermiyor.
1-Mitsubishi FTO GR

2-Mitsubishi Eclipse D30

3-Honda Integra Coupe (DA5)

4-Lexus SC400

5-Honda Integra Type-R DC2

6-Honda Prelude BB6 SiR

7-Toyota MR2 W20

8-Toyota Celica GT-Four

9-Nissan Silvia S13

10-Nissan Silvia S14

Neden o seçeneği seçtiğinizi ya da neden onun sizin için özel olduğunu belirtirseniz sevinirim.
Benim açımdan bu listede en çok sevdiğim araç W20 kasa Toyota MR2, aracın sürüş dinamikleri tam anlamıyla bir ''widowmaker'' düşük bütçeli ''Ferrari''olarak da bilinen MR2 o dönemlerde pazarda eşi benzeri olmayan rakipsiz ''ortadan motorlu'' düzene sahip.Bu düzeni ve onun getirdiği eşsiz sürüş keyfini ise bu bütçede verebilen tek otomobil onlardı.Tam anlamıyla benlik bir otomobil ama S13'e de kafam çok kere gidip geldi.
Keyifli Forumlar...
Son düzenleme: