Hele o direksiyonundaki F1 style shift light... Anlayamazsınız... :')
harbiden çok iyi ya bunu yazmaya geldim baktım yazan var
Hele o direksiyonundaki F1 style shift light... Anlayamazsınız... :')
Bildiğim kadarıyla 1. vitesteyken vitesi düşürünce boşa geçiyor. Onun haricinde bir yolu olmaması lazım.Beyler bu arada Bos vites yok galiba aracta, bi bilgisi olan var mi? @sinan nedir olayi bu isin
@ctanguner aga fotolar guzel ama hep saturation dan yiyosun renkleri patlatsan biraz super olcak, sarilar, kirmizilar pat pat pat
Ikı kulakcigi aynı anda çekince araba boşa geçiyor.Beyler bu arada Bos vites yok galiba aracta, bi bilgisi olan var mi? @sinan nedir olayi bu isin
2 yilda 490K € dusmus degeri. Piyasasi kotu demekki, alinmaz bosver
Bizim enişte Doblo alıyo 2 yıl binip 5 bin fazlasına satıyo yav2 yilda 490K € dusmus degeri. Piyasasi kotu demekki, alinmaz bosver
Beyler bu arada Bos vites yok galiba aracta, bi bilgisi olan var mi? @sinan nedir olayi bu isin
@ctanguner aga fotolar guzel ama hep saturation dan yiyosun renkleri patlatsan biraz super olcak, sarilar, kirmizilar pat pat pat
Harbiden ha. Büyük kıyımın kıyısından dönülmüş. O ara sahne geçişi de olmuş. İstem dışı tedirginlikle küfür çıkmış olabilir ağızlardanŞimdi fark ettim;
32:22'de yürek yemiş bir Qashqai,Ferrari sollayayım derken neredeyse katliam yapıyormuş.
Geçen gün benzer bir durum benim de başıma geldi ve tabi can havliyle karşıdaki dallamaya baya bir küfrü istemsiz şekilde o anda savurdum.Harbiden ha. Büyük kıyımın kıyısından dönülmüş. O ara sahne geçişi de olmuş. İstem dışı tedirginlikle küfür çıkmış olabilir ağızlardan
Niye rezil olucaksınki adama hareketinden dolayı pastoral şiirmi bestelemek gerekiyorGeçen gün benzer bir durum benim de başıma geldi ve tabi can havliyle karşıdaki dallamaya baya bir küfrü istemsiz şekilde o anda savurdum.
Sonra dedim, iyi ki araç içi kamerayı arabaya taktım, allah korusun başımıza bişi gelse, en azından ne olduğu belli olacak. Ama yan etkisi, ettiğimiz küfürler hep kayıt altında, birşey olsa, kayıtı açıp bakana sağlam rezil olacağım