Ferrari ile araba kullanmaya başlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Thexxox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thexxox

Asfalt Kurutucu
18
İlk araba olarak ferrari lamborghini ile başlamak sorun çıkarırmı yoksa daha başlangıç seviyesi araba seçilmelimi sport car lara girişte başlangıç arabası falan varmıdır motosikletlerde olduğu gibi varsa nasıl birşeyle başlanmalı ?

Kontrolsüz güç güç değildir demişler. Güç arttıkça sorumluluk ve kontrol de artacağından pat diye F458 ile başlamak sıkıntılı olabilir. Önce biraz giriş seviyeler ile sürücülüğünüz pekiştirilmeli ve zamanla daha güçlü araç kullanmaya başlanmalı bence. :D Bence turuncu GT-R alın

Ya bizde böyle baya F1 aracı vardı- ayıptır söylemesi biz böyle çok ama çok zenginizde- babam özel olarak yaptırdı. Birgün götürdü beni isrtanbul parka orda deli gibi virajlarda geziyodum düzlükte bi 250-300 falan yapmışım sonra benzin bitince kaldım bende bu F1 ile başladım işte

bir otopark forum rutini: kalitesiz troll başlıklar
mesaj sayısı 1 olan üye başlık açar konu süper spor araçlardır veya 500 bin tl si vardır süper spor araç alacaktır öneri ister. ilk başta ki üyeler ciddi ciddi cevap verirler sonra işler değişir. kimisi geyiğe vurur kimisi tepki gösterir kimi foruma çocuk çoluk doldu der ve o 1 mesajı olan ergen bunları zevkle izler..
böyle kalitesiz troll başlıkların anatomisi hep böyledir. :D

Turkiyede baslangic araci toros olmalidir. O torosun direksiyonunu donderebiliyosan stop ettirmeden kaldirabiliyosan sarsintisiz vites degistirebiliyosan söförlüge adim atmissin demektir :) hidrolik direksiyona koltugu dayayip burnunun ucuna bakarak herseye ragmen sol seritte ilerleyen otomatik vites kullanan kisiler o torosa binmeden soforum ben demesin.

Son düzenleme:
Ya o değil de ben kuş serisi kullanmak istiyorum.Ama ailede kimsede yoktu gidip kiralayabileceğimi sanmıyorum.Şahinci arkadaşımda yok.(Neyse ki :D) Bizden şahini olan arkadaş olsa güzel olurdu ama...Ayrıca bende dedemin EB110'unda öğrendim olmaz bişey . :D:D:

Alacaksan kesinlikle ya multijet motorlu ya da "ikibinmotor" bi model al yoksa performansı asla ve asla tatmin etmez.

Troll değil sormamın nedeni sadece merak o yüzden sordum hesabımıda uzun süredir kullanmıyordum site değişti içinmi bilmiyorum mesajlar sıfırlanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...