Ferrari lerin ortalama motor ömrü kaç km dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Belki 40.000 de bitmiyor ama normal arabalara göre çok az hatta M gibi modellere göre de daha az amaç motor ömrü seğil zaten 9.000devir çeviren v12 normal bence. Arkadaşımda gallardo vardı 30.000de volan kavrama vs değişti zaten serviste abi 60.000anca demiş bunlar böyle performans var ama ömrü pek yok diyorlar. Bu sadece motorun bitmesi değil gücün düşmesi sorunların baş göstermesi.

Bu tarz araçlar yüksek performans aracıdır..8000 devir çeviren araca hangi baskı balata, hangi lastik uzun süre dayanabilir ki ? Normal arabaların bakım ve parça değişim periyodu bu tarz araçlarda 4'te 1 orana kadar düşer. Bmw M de yüksek performans aracı ama kıyasladığın araç Ferrari..Ayrıca M'de de durum pek farklı değil. Piyasadaki E46 M3'lerin yarısından fazlasının motoru swap. Aynı şekilde motoru swaplanan E60 M5'ler var.Ama sırf buna dayanarak Bmw M motoru dayanıklı değil veya şu km'ye gelince cartayı çeker kanısına varamayız
Aynı marka aynı model bir binek otomobil bile kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösterirken bu tarz egzotik araçlarda durumun farklı olmasını bekleyemezsin..
Nasıl baskı balata ve lastik ömrünü belirtilen kullanım ömürleri dışında kullanıcı belirliyorsa bu spor otomobillerde de aynı şekildedir
Kısacası ; herhangi bir markaya kullanım ömrü şu kadardır diye yafta yapıştırmak doğru değil :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım